SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Suosituimmat Avengers-hahmot kohtaavat Team Liquidin – Uudet tiimipaidat nyt ulkona!
  • Joni
    Ojala

Suosituimmat Avengers-hahmot kohtaavat Team Liquidin – Uudet tiimipaidat nyt ulkona!

julkaistu: 15.07.2020 17:02

Yksi maailman tunnetuimmista kilpapelaamiseen keskittyvistä organisaatioista, Team Liquid, on solminut uuden sopimuksen Marvel Entertainmentin kanssa koskien joukkueen virallisia fanituotteita.

Uutisoimme vuosi sitten organisaatioiden ensimmäistä kertaa tehdystä yhteistyöstä. Tämä yhteistyö on ollut molemmille osapuolille selkeästi mieluinen, sillä uusi mallisto on saapunut juuri markkinoille!

Uudet paidat, sekä hupparit ovat niin Liquid- kuin Marvel-fanienkin juhlaa. Uusissa tuotteissa nähdään Avengers-sankareita, kuten Captain America, Iron Man ja Thor. Näiden lisäksi myös X-Men ovat saaneet oman paitansa. Tuotteiden julkaisuvideon voit katsoa tästä:

Tuotteet löytyvät Team Liquidin kotisivujen verkkokaupasta.  Verkkokauppa kuljettaa tuotteita myös Suomeen, eli kotimaiset fanitkin voivat ottaa tilanteesta ilon irti!

Team Liquid on tunnettu parhaiten heidän Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends -joukkueiden saavutuksista. Merkittäviä pelaajia Team Liquidin riveissä on nähty myös muun muassa StarCraft 2, Hearthstone ja Super Smash Bros. peleistä. Myös suomalainen Anssi “mxey” Pekkonen edustaa organisaation PlayerUnkown’s Battlegrounds -joukkuetta.

Counter-Strikessä HLTV:n rankingissa Liquidin joukkue on tällä hetkellä kahdeksannella sijalla.

Lähde: Team Liquid Kuvalähde: Team Liquid