SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Suomalaisen Fortnite-tähden tiimikaverit julki – Huippujoukkueessa maailmanluokan tähtiä
  • Jesse
    Kaila

Suomalaisen Fortnite-tähden tiimikaverit julki – Huippujoukkueessa maailmanluokan tähtiä

julkaistu: 04.10.2019 16:40

Uutisoimme aiemmin suomalaisen Helsinki REDSiä edustavan Fortnite-tähden Lassi “BELAEU” Kallion tulevista tiimimuutoksista, jossa kerrottiin joukkueen etsivän kahta uutta pelaajaa tiputtaen Konsta “Kaxiee” Kauppisen ulos joukkueesta (ks. uutinen). Nyt joukkue on vihdoin paljastanut lopullisen kokoonpanonsa.

Uuden tiimin kokoonpano: 
• Lassi “BELAEU” Kallio (hReds)
• Kevin “Tohaj” Batič (G2 Esports)
• Martin “MrSavage” Foss Andersen (NRG Esports)
• Thomas “Tschinken” Hörak (E11 Gaming)

Squad järisytti Fortnite-yhteisöä jo aiemmin ilmoittamalla liittoutuneensa MrSavagen kanssa.

Nuorella MrSavagella on miljoonia seuraajia ympäri sosiaalista mediaa ja hän on yksi pelin tunnetuimmista nimistä. Huikean suosion saavuttanut nuori pelaaja on tällä hetkellä listattu Euroopan 8. parhaaksi pelaajaksi.

Loputtomat spekulaatiot neljännen pelaajan kohdalla

Joukkueen kokoonpanoa ei kuitenkaan paljastettu kokonaan, kun MrSavagen liittyminen joukkueeseen julkistettiin. Tschinkenin liittyminen joukkueeseen jätettiin myöhemmälle, joka aiheutti spekulaatioita joukkueen ympärillä.

Neljäs pelaajakaan ei kuitenkaan jätä ketään kylmäksi, sillä E11-joukkueen pelaaja Tschinken voitti juuri Fortniten Euroopan mestaruuden (ks. uutinen) ja on listattu Euroopan seitsemänneksi parhaaksi pelaajaksi.

BELAEU itse julkisti neljännen pelaajan Twitterissä.

BELAEUn uusi tiimi on tällä hetkellä yksi Fortnite-yhteisön kuumimpia puheenaiheita, ja joukkueella vaikuttaakin olevan todella iso potentiaali. Uuden kokoonpanon pelejä pääsee seuraamaan myöhemmin tässä kuussa, kun Fortniten kilpakausi jatkuu Squad-turnausten muodossa.

Lähde: BELAEU  Kuvalähde: G2Tohaj