SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suomalaiselle CS:GO-lupaukselle huipputilaisuus! – nousee fnaticin pelaavaan kokoonpanoon
  • Juuso
    Syngelmä

Suomalaiselle CS:GO-lupaukselle huipputilaisuus! – nousee fnaticin pelaavaan kokoonpanoon

julkaistu: 09.03.2022 14:47

ESL Proliigan 15. kausi on alkanut tänään Saksan Düsseldorfissa. Turnauksessa on mukana myös fnatic. Joukkuetta edustava Freddy “KRIMZ” Johansson on antanut positiivisen koronanäytteen eikä voi toistaiseksi matkustaa Saksaan ja täten pelata kokoonpanon riveissä.

Lue lisää: CS-huippuliigan 15. kausi alkaa tänään – milloin G2 ja ENCE pelaavat?

Suomalaisella upea näytönpaikka

Fnatic on ilmoittanut nostavansa KRIMZin tilalle fnatic Rising -akateemiajoukkuetta edustavan suomalaisen, Matias “Banjo” Kivistön. Banjo liittyi fnatic Risingiin viime vuoden syyskuussa. Hän on pelannut joukkueessa 1.06 ratingilla.

Banjo ja fnatic pelaavat turnauksen avausottelunsa NIPiä vastaan tänään klo 20.30. Banjon lisäksi fnaticin pääjoukkueen pelaavassa kokoonpanossa on tällä hetkellä peräti kaksi muuta fnatic Risingin pelaajaa.

KRIMZ tulee ottamaan paikkansa joukkueessa Banjolta heti kun ruotsalainen antaa negatiivisen koronanäytteen ja pääsee täten matkustamaan Saksaan. Suomalaisen ei siis todellakaan kannata jarrutella vaan pyrkiä antamaan heti ekasta matsista alkaen näyttöjä muille organisaatioille. Banjo on vasta 17-vuotias.

Fnatic on kokenut viime viikkojen aikana mullistuksia. Kokoonpanon AWP-pelaaja Owen “Smooya” Butterfield potkittiin IEM Katowicen jälkeen ja tähtipelaaja Ludvig “Brollan” on vaihtopenkillä, johtuen hänestä tehdystä kuusinumeroisesta tarjouksesta.

Fnaticin kokoonpano ESL-avauksessa

  • Alex “ALEX” McMeekin
  • William “mezii” Merriman
  • Iulian “regali” Harjău
  • Peppe “Peppzor” Borak
  • Matias “Banjo” Kivistö

Lähteet: HLTV, FNATIC

Kuva: Krimz