SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
SuNnyn ja Sergejn uusi CS-joukkue pelaa tänään – matka kohti majoria alkaa
  • Sauli
    Rautiainen

SuNnyn ja Sergejn uusi CS-joukkue pelaa tänään – matka kohti majoria alkaa

julkaistu: 15.04.2021 15:00

Tällä viikolla CS-yhteisöön laskeutui uutispommi, kun Robin “flusha” Rönnquistin ja Miikka “SuNny” Kempin pitkään kehitteillä ollut projekti julkaistiin. Kokoonpano, missä pelaavat muun muassa entinen ENCE-pelaaja Jere “sergej” Salo, aloittaa taipaleensa juuri parahiksi ehtiäkseen kilpailla paikasta ensi syksyn CS:GO PGL Stockholm -majoriin – Counter-Striken tärkeimpään turnaukseen.

Joukkue pelaa tänään ottelun Flashpoint 3 Open Qualifier 1 -karsintaturnauksessa. Vastaan asettuu tanskalainen Copenhagen Flames, joka on tällä hetkellä HLTV:n maailmanranking sijalla numero 31.

Sunny ja Flusha ilmoittivat projektin julkaisun yhteydessä, että joukkueella on jo organisaatio tukenaan, mutta se ilmoitetaan vasta myöhemmin. Kokoonpano pelaa toistaiseksi taiteilijanimellä GORILLAZ.

GORILLAZ ei ole pelannut vielä virallisia otteluita, lukuunottamatta yhtä Mirage-karttaa saksalaista SSP:tä vastaan. Täten kokoonpanon kunto ja kyvyt ovat vielä mysteeri, mutta vahvojen yksittäisten pelaajiensa ansiosta lähtee Flushan kipparoima joukkue otteluun ennakkosuosikkina.

Joukkueet jotka etenevät karsinnoista loppukevään Flashpoint 3 -tapahtumaan saavat mahdollisuuden kerätä rahallisen voittopotin lisäksi RMR-pisteitä, joiden perusteella major-kutsut jaetaan.

Copenhagen Flames vs. GORILLAZ pelataan tänään kello 19:00 alkaen. Pelaajatcom näyttää ottelun suorana.

GORILLAZ CS:GO-kokoonpano:

  • Robin “flusha” Rönnquist
  • Miikka “suNny” Kemppi
  • Jere “sergej” Salo
  • Rokas “EspiranTo” Milaskauskas
  • Buğra “Calyx” Arkin

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: