SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
MIIKKA “SUNNY” KEMPPI JA JERE “SERGEJ” SALO PERUSTIVAT UUDEN JOUKKUEEN – MUKANA RUOTSALAISLEGENDA
  • Juuso
    Syngelmä

MIIKKA “SUNNY” KEMPPI JA JERE “SERGEJ” SALO PERUSTIVAT UUDEN JOUKKUEEN – MUKANA RUOTSALAISLEGENDA

julkaistu: 12.04.2021 19:20

Counter-Strike -maailmassa liikkui pitkään huhuja siitä, että suomalainen Miikka “suNny” Kemppi sekä major-voittajat Robin “flusha” Rönnquist olisivat kasaamassa uutta joukkuetta Counter-Strike: Global Offensiveen. Nyt joukkue on varmistettu ja julkaistu ja mukana on mm. entinen ENCEn CS:GO-pelaaja Jere “Sergej” Salo.

 

Flushan mukaan kaikki joukkueen suhteen ei ole vielä kiveenhakattua, mutta kokoonpano näyttää tällä hetkellä seuraavalta:

  • Robin “flusha” Rönnquist
  • Miikka “suNny” Kemppi
  • Jere “sergej” Salo
  • Rokas “EspiranTo” Milaskauskas
  • Buğra “Calyx” Arkin

Sunnyn ja Flushan mukaan organisaatio joukkueelle on myös selvillä, mutta julkaisu heidän suhteensa tapahtuu myöhemmin.

Projekti on ollut vireillä pitkään

Alunperin projekti kaatui hetkeksi, kun “autimatic” eläköity CS:GO:n parista siirtyäkseen T1-organisaation VALORANT-joukkueeseen.

Projektin kaatumista vahvisti myös Rönnquistin vierailu kuluneen vuoden HLTV Confirmed -podcastissa helmikuussa. Tuolloin “flusha” kertoi, että projekti kaatui lopulta organisaation puuttumiseen.

Huhu uudesta joukkueesta nosti kuitenkin jälleen päätään, kun “suNny” oli vieraana YLE Kioski GAMING:in YouTube-kanavalla, jossa hän keskusteli urastaan Miisa Nuorgamin kanssa. Tuolloin hän nosti jälleen esille, että hän on yhdessä Rönnquistin kanssa saanut kasaan voitonnälkäisen ja taitavan joukkueen. Organisaatio kuitenkin puuttui miehen sanojen mukaan edelleen.

Miisan ja Kempin videon voit katsoa alta:

“suNny” ja “flusha” räjäyttivät Twitterin

CS-maailma räjähti spekuloimaan mahdollista tulevaa, nimekästä joukkuetta, kun “suNny” twiittas lyhyesti 8. huhtikuuta. Twiitissään “suNny” kirjoittaa lyhyesti “now”, eli “nyt”.

Tämän jälkeen saman twiitin julkaisivat Kempin huhuttu joukkuetoveri “flusha”, entinen ENCE-tähti Jere “sergej” Salo, Rönnquistin entiset joukkuetoverit (fnatic) Jesper “JW” Wecksell sekä Ludvig “Brollan” Brolin. Myös suomalaisorganisaatio HAVU liittyi hämmentämään soppaa julkaisemalla kyseisen twiitin tilillään.

Spekulaatiot joukkueen kokoonpanosta nousivat välittömästi yhteisön huulille.

“suNny” julkaisi maaliskuussa kuvan Jere “sergej” Salosta pelaamassa Counter-Strikea omassa Instagram-tarinassaan. Kuvaan “suNny” oli liittänyt ainoastaan hyssyttelevän emojin.

Cloud9 ja HellRaisers mahdollisia organisaatioita joukkueelle

Maaliskuussa koko Counter-Strike -joukkueensa ja -osastonsa sivuun siirtänyt Cloud9 on yksi mahdollinen organisaatio Kempin ja Rönnquistin projektille.

CIS-organisaatio HellRaisers ilmoitti huhtikuussa siirtävänsä koko Counter-Strike -joukkueensa penkille. Vuonna 2014 perustettu organisaatio on toinen mahdollinen organisaatio Kempin uudelle projektille.

Huhuja uuden joukkueen kokoonpanosta — joukkue harjoitellut venäläisjoukkuetta vastaan

Reddit-käyttäjä SouthwindPT aloitti huhtikuun 11. päivänä langan, jossa hän kertoi flushan uuden joukkueen harjoittelevan venäläistä 1WIN-joukkuetta vastaan.

Venäläinen esports-sivusto CyberSport on kirjoittanut uutisen, jonka mukaan “suNny”, “sergej” ja “flusha” jatkavat uraansa uudessa CS:GO-joukkueessa.

Venäläislähteen mukaan joukkueeseen kuuluvat myös entinen c0ntact Gamingin pelaaja Rokas “EspiranTo” Milasauskas sekä turkkilainen Buğra “Calyx” Arkin. Kumpikaan ei ole edustanut ammattilaisjoukkuetta viime vuoden joulukuun jälkeen.

Nyt huhut osuivat oikeaan.

Nykyisen HellRaisersin lakkauttaminen ja joukkueen puhuttu harjoittelu venäläisjoukkuetta vastaan viittaavat siihen suuntaan, että HellRaisers on joukkueen tuleva organisaatio. Mitään ei kuitenkaan ole vielä varmistettu. Nyt joukkue on kuitenkin kasassa.

Jere “Sergej” Salo penkitti itsensä ENCEstä viime vuoden lopulla ja lähti tammikuussa suorittamaan asevelvollisuuttaan. Uusi kokoonpano on Sergejn – eli niin kutsutun nuoren osujan – paluu CS:GO-pelikentille lähes puolen vuoden tauon jälkeen.

Lähteet: HLTV, reddit, CyberSport, YLE Kioski Gaming (YouTube)

Tuoreimmat uutiset: