SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Sunnyn ja Sergej:n uuden CS:GO-joukkueen ensiturnaus alkaa – Pelaajatcom näyttää GORILLAZIN ottelut suorana
  • Sauli
    Rautiainen

Sunnyn ja Sergej:n uuden CS:GO-joukkueen ensiturnaus alkaa – Pelaajatcom näyttää GORILLAZIN ottelut suorana

julkaistu: 03.05.2021 15:00

Tänään maanantaina 3. toukokuuta alkaa BLAST Rising -turnaus. 30000 dollarin palkintopotilla varustettu tapahtuma kestää lähes kolme viikkoa ja huipentuu finaaliin 23.5.

Turnauksessa tekee debyyttinsä Miikka “SuNny” Kempin ja Jere “Sergej” Salon uusi CS:GO joukkue GORILLAZ. Viime kuussa pitkään vireillä ollut entisen ENCE-pelaaja Kempin ja kolminkertaisen major-voittaja Robin “flusha” Rönnquistin projekti pääsi viimein päivänvaloon.

Flusha ja SuNny ovat kertoneet joukkueella olevan jo organisaatio, mutta se ilmoitetaan vasta myöhemmin. Täten toistaiseksi joukkue pelaa vielä GORILLAZ nimen alla.

GORILLAZIN BLAST Rising-kokoonpanosta neljä pelaajaa on varmoja. He ovat:

  • Robin “flusha” Rönnquist
  • Miikka “suNny” Kemppi
  • Jere “sergej” Salo
  • Rokas “EspiranTo” Milaskauskas

Pelaajatcom uutisoi viime viikolla huhuista ja tiedoista, että viides pelaaja kokoonpanossa olisi tanskalainen Niels Christian  “NaToSaphiX” Sillassen, joka korvaisi lyhyen ajan GORILLAZ -projektissa mukana olleen Buğra “Calyx” Arkinin.

BLAST Rising -turnauksessa on GORILLAZIN lisäksi mukana mm. vahvoja otteita viime aikoina näyttänyt bulgarialainen Skade, puolalainen AGO ja major-voittaja Nathan “NBK” Schmittistä vahvistusta saanut ranskalainen DBL Poney.

GORILLAZ on turnausryhmässä F, joten heidän ensimmäinen ottelunsa pelataan perjantaina 14.5. kello 13:00 Nordavindia vastaan. Muut ryhmän F joukkueet ovat Young Ninjas sekä Finest.

Pelaajatcom näyttää GORILLAZIN turnausmatkan kaikki ottelut suorana.

Tuoreimmat uutiset:

Kuva: ENCE