SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Spinx: “Emme ole enää altavastaajia”
  • Juuso
    Syngelmä

Spinx: “Emme ole enää altavastaajia”

julkaistu: 07.05.2022 13:00

ENCE:n CS:GO-joukkueen israelilaistähti, Lotan “Spinx” Giladi, vieraili Pley.gg:n haastattelussa. Haastattelussa Spinx kertoo ENCE:n tuoreesta menestyksestä ja ajatuksistaan maanantaina alkaville majoreille.

Spinx kehuu joukkuetoverinsa, Paweł “dycha” Dychan, tapaan joukkueen kemiaa ja yhteishenkeä.

“Meillä on joukkueessa todella hyvä yhteishenki. Olemme kuin ystäviä, jotka pelaavat ja pitävät hauskaa keskenään. Lisäksi meillä on paljon tulivoimaa”, Spinx kertoo.

Lue lisää: Dycha uskoo ENCE:n sijoittuvan korkeammalle toukokuun majoreilla

Toistaiseksi Spinx pitää pelivuotta 2022 uransa parhaimpana. Omien sanojensa mukaan hänellä on enemmän itseluottamusta kuin koskaan ennen ja hän esimerkiksi uskoo pystyvänsä asioihin, joita ei aiemmin pitänyt itselleen mahdollisina.

Kiitosta saa myös joukkuetoveri, Pavle “Maden” Bošković.

“Hän tekee aina sen mitä muut tarvitsevat ja haluavat. Hän on todellinen joukkuepelaaja, joka asettaa joukkueen menestymisen itsensä edelle. Hänen yksilösuorituksena paranevat varmasti ajan myötä. Hän aina kannustaa minua. Hänen takiaan itseluottamukseni on parantunut huomattavasti”, Spinx kehuu Madenia.

Spinx kertoo lurkerin roolin olevan helppoa joukkueessa, koska joukkueen pelityyli on niin aggressiivinen. Hänen mukaansa monessa joukkueessa on useampi lurker.

Nälkäisenä majoreille

Spinx kertoo odotuksistaan maanantaina alkaville majoreille. Hän kertoo haluavansa päästä pudotuspeleihin ja sitä kautta yleisön eteen. Spinxillä ei ole vielä käsitystä siitä miten hän suoriutuisi yleisön edessä.

“En tiedä olisinko enemmän vai vähemmän hermostuneempi kuin yleensä. En osaa sanoa. Haluan vain päästä nauttimaan tilanteesta ja tunnelmasta. Aivan sama kuka meillä olisi pudotuspeleissä vastassa”, Spinx pohtii.

Voit katsoa Spinxin haastattelun alta.

Lähde: Pley.gg | Kuva: ENCE