SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Dycha uskoo ENCE:n sijoittuvan korkeammalle toukokuun majoreilla
  • Juuso
    Syngelmä

Dycha uskoo ENCE:n sijoittuvan korkeammalle toukokuun majoreilla

julkaistu: 27.04.2022 11:00

ENCE:n CS:GO-joukkueen kevät on sujunut varsin mallikkaasti. Ensin hopeaa ESL Proliigan 15. kaudelta ja sen jälkeen eteneminen toukokuun majorturnaukseen Belgian Antwerpeniin.

Lue lisää: ENCElle hopeaa CS:GO-huipputurnauksessa – “Tulevaisuus näyttää valoisalta”

Lue lisää: ENCE etenee Majoreille! – Joukkueen uusin lisäys hurjassa vireessä

ENCE eteni majoreille voitettuaan puolalaisen Anonymon. Fragbite haastatteli ENCE:n Paweł “dycha” Dychaa majorpaikan varmistumisen jälkeen. Dycha kertoo olevansa erittäin tyytyväinen joukkueeseensa.

“Meillä on [ENCE:ssä] todella hyvä yhteishenki. Meillä on hauskaa, erityisesti Pavle “Maden” Bošković tuo joukkueeseen paljon hauskuutta. Kaikki hymyilevät paljon. Tämä on se joukkue, johon haluan jäädä.”

Tulevien majoreiden sijoitusta dycha ei uskalla lähteä arvioimaan, mutta hän uskoo menestystä tulevan enemmän kuin Tukholmasta.

“En halua jinxata majortulostamme tai mitään sellaista, mutta uskon meidän sijoittuvan korkeammalle kuin edellisillä majoreilla [Tukholmassa]. Kuten sanoin, meillä on joukkueessa hyvä yhteishenki ja kaikki heittävät hyviä ideoita serverillä.”

ENCE:n majorurakka alkaa 9.5. kun Challengers Stage pyörähtää käyntiin. Voit katsoa dychan englanninkielisen haastattelun täältä.

Lähde: Fragbite | Kuva: ENCE