SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE etenee Majoreille! – Joukkueen uusin lisäys hurjassa vireessä
  • Onni
    Koponen

ENCE etenee Majoreille! – Joukkueen uusin lisäys hurjassa vireessä

julkaistu: 23.04.2022 14:17

ENCE kohtasi PGL Major-karsinnan 2-1 ottelussa puolalaisen Anonymon lauantaina. Panokset otteluun olivat kovat: voittaja etenee Majoreille, mahdollisesti jopa Legendavaiheeseen.

Ensimmäinen kartta Overpass oli ENCE:n valinta. Ensimmäinen puolisko oli todella tasainen, ja Anonymo johti toiselle puoliskolle mentäessä luvuin 8-7. ENCE kuitenkin osasi hommansa CT-puolella, voittaen kartan 16-9.

Seuraavaksi mentiin Anonymon valitsemaan Mirageen. Valinta ei tullut yllätyksenä, sillä puolalaisjoukkue yllätti G2:n pahanpäiväisesti juurikin Miragessa avauskierroksella, voittaen maailman neljänneksi parhaan joukkueen.

ENCE jatkoi hyvää tekemistään CT-puolella, ja lopulta puoliskon päättyessä tilanne oli jo 10-5 eurooppalaiskokoonpanon hyväksi. Anonymo yritti taistella, mutta ENCE voitti kartan lopulta 16-10.

Ottelun paras pelaaja Pavle “Maden” Bošković näytti koko sarjan ajan todella pelottavalta, ja hän iski taululle tilastot 45-31, 1.34 ratingin kera. Montenegrolaispelaaja korvasi joukkueessa Joonas “doto” Forssin tammikuussa.

Voitolla ENCE on kiinni ainakin Majoreiden Haastajavaiheessa, mutta riippuen muista tuloksista, joukkue saattaa päästä pelaamaan jopa Legendavaiheen paikasta sunnuntaina.

Lähde: HLTV, ENCE

Kuva: ENCE