SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Smash-haastaja MultiVersus siirtyi avoimeen betaan — Pelattavana Batman, Arya Stark, Väiski Vemmelsääri…
  • Niko
    Nikkilä

Smash-haastaja MultiVersus siirtyi avoimeen betaan — Pelattavana Batman, Arya Stark, Väiski Vemmelsääri…

julkaistu: 20.07.2022 19:50

Viime vuoden marraskuussa julkistettu Super Smash Bros. -henkinen taistelupeli MultiVersus  siirtyi avoimeen betaan tiistaina. Pelin takana on Warner Bros. -mediayhtiö, ja sen hahmokatraaseen kuuluukin monia tämän omistamista ikonisista hahmoista.

Ensimmäisenä avoimeen betaan pääsevät käsiksi pelin aiempiin kokeilujaksoihin osallistuneet pelaajat, jotka kykenevät pelaamaan sitä jo tiistaina 19.7. Muut voivat tavoitella betaan pääsyä 26.7. alkaen Twitch-droppien avulla.

Beta-jakso tulee itse pelinkin tavoin olemaan ilmainen, vaikkakin saatavilla on vapaaehtoisia pelinsisäisiä ostoksia.

“Platform fighter”-genre on perinteisesti ollut liki kokonaan Nintendon Super Smash Bros. -sarjan dominoiva. Piirrosjätti Nickelodeonin julkaisema Nickelodeon All Stars Brawl yritti haastaa tämän viime vuonna, mutta menestys jäi laihanlaiseksi. Yhtiön asenteesta kertoo paljon se, että peliin lisättiin ääninäyttelijöiden repliikit vasta viime kuussa.

MultiVersus on sekin selvässä altavastaajan asemassa Smashiin verrattuna. Peliä kuitenkin avittaa sen ikoninen hahmokatras ja ilmaispelin status. Nintendon ja Smashin e-urheiluskenen välinen suhde on perinteisesti ollut varsin suolainen, joten ainakin tältä osin uudet vaihtoehdot ovat monien mielestä enemmän kuin tervetulleita.

Lisätietoa MultiVersuksesta löydät sen verkkosivuilta.

Lähde: MultiVersus Kuvalähde: MultiVersus