SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Piirrosjätti Nickelodeon julkaisee oman “Smash-klooninsa” – Muistatko nämä lapsuuden suosikkihahmot?
  • Niko
    Nikkilä

Piirrosjätti Nickelodeon julkaisee oman “Smash-klooninsa” – Muistatko nämä lapsuuden suosikkihahmot?

julkaistu: 16.07.2021 09:00

Nintendon Super Smash Bros. -taistelupelisarja on yhä hyvissä voimissa, yli 20 vuoden jälkeenkin. Sarja uusin osa, Super Smash Bros. Ultimate, on sen kaikkein menestyksekkäin ja pelin viimeinen hahmo tullaan julkaisemaan vielä tämän vuoden aikana.

Sarjan menestys on innoittanut monia haastamaan sen ja kehittämään omia “platform fighter” -pelejään. Usein ongelmaksi on kuitenkin muodostunut riittävän ikoninen hahmokaarti, joka voisi haastaa Nintendon. Kenties tunnetuimpia näistä ovat Sonyn julkaisema PlayStation All-Stars sekä Blue Mammothin kehittämä Brawhalla.

Tällä viikolla yhdysvaltalainen televisioyhtiö Nickelodeon julkaisi trailerin omasta platform fighter -pelistään, Nickelodeon All-Star Brawlista. Traileriin sisältyy monia yhtiön sarjojen parissa kasvaneille tuttuja piirroshahmoja. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Paavo Pesusieni -sarjan Patrik, Sanna ja Paavo, Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien Michelangelo ja Leonardo, Invader Zim ja Villien Marjasten Nigel Thornberry.

Lisäksi pelin kansikuva antaa ymmärtää, että sen hahmokaartiin sisältyy esimerkiksi Avatar-sarjojen Aang ja Korra.

Mielenkiintoista kyllä, nimenomaan Smash-pelaajat ovat huomauttaneet, kuinka pelin tekninen toteutus asettaa sen ylemmälle jalustalle Nintendon huippusarjaan verrattuna. Tarkemmin sanottuna pelin verkkopeli hyödyntää tietyillä alustoilla rollback netcode -teknologiaa, joka mahdollistaa sujuvien verkkopelien pelaamisen. Yksi Smash Ultimaten suurimmista kritiikin kohteista on sen huonolaatuinen verkkopeli.

Nähtäväksi jää, onko Nickelodeon All-Star Brawlista teknisestä laadustaan huolimatta varteenotettavaksi kilpapeliksi, vai jääkö se kevyeksi hupielämykseksi. Peli julkaistaan syksyllä 2021 PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X:lle ja S:lle, sekä Nintendo Switchille.

Lähteet: Gamemill Entertainment, Dexerto Kuva: GameMill Entertainment

Luetuimmat nyt