SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Skinbaron ja Pelaajatcom yhteistyöhön! – Liigaan uudet viikottaiset palkinnot
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Skinbaron ja Pelaajatcom yhteistyöhön! – Liigaan uudet viikottaiset palkinnot

julkaistu: 20.02.2021 12:00

Pelaajatcom on ryhtynyt yhteistyöhön Skinbaronin kanssa. Uuden yhteistyön myötä Pelaajatcomin eri kanavilla tullaan näkemään uutta sisältöä. Suurin muutos nähdään Pelaajatcom Liigassa, kun se täydentyy uusilla viikottaisilla CS:GO-kamppailuilla.

Siirry tästä Skinbaronin kauppatorille!

Pelaajatcom Liiga on Suomen suosituin CS:GO-liiga, jota pelataan FACEIT-kilpapelialustalla. Sen tuhannet suomalaispelaajat kamppailevat kuukausittain jaetuista liigapalkinnoista kolmessa eri divisioonassa (lvl 1-5, lvl 6-10 & Legendat). Parhailla on myös mahdollisuus ansaita itselleen FPL-C-Q-huippukarsintapaikka. Lisätietoja Pelaajatcom Liigasta löydät täältä.

Ensi maanantaina 22. helmikuuta Liiga täydentyy uusilla viikottaisilla kamppailuilla. Skinbaron Weekly Ladder -kamppailut kestävät aina kerrallaan viikon, ja niissä jaossa on joka viikko 150€ edestä Skinbaronin lahjakortteja parhaiden pelaajien kesken.

Pelaajat voivat käyttää lahjakortit Skinbaronin verkkosivuilla lunastaakseen esimerkiksi itselleen CS:GOn pelinsisäisiä tavaroita.

Skinbaron on maailmalla tunnettu kauppatori, jossa pelaajat voivat turvallisesti ja helposti ostaa sekä myydä pelinsisäisiä tavaroitaa. CS:GO-skinit ovat sivustolla halvempia kuin mitä ne ovat esimerkiksi Steamin omassa verkkokaupassa. Skinbaron ei tue tai sisällä mitään uhkapelaamiseen liittyvää sisältöä toisin kuin monet sen kanssa kilpailevat sivustot.