SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Skandaloitunut Activision Blizzard ei osallistu vuoden tärkeimpään pelipalkintogaalaan
  • Saara
    R

Skandaloitunut Activision Blizzard ei osallistu vuoden tärkeimpään pelipalkintogaalaan

julkaistu: 09.12.2021 14:00

Pian vietetään vuotuista Game Awards -palkintogaalaa. Activision Blizzard on ehdolla kahdessakin kategoriassa, mutta muutoin kohuissa kieriskelevä pelitalo ei ole gaalassa läsnä.

Warzone on ehdolla parhaan käynnissä olevan pelin palkintoon, ja Call of Duty parhaan e-sportpelin palkintoon. Hieno saavutus, mutta koska firma on vuoden mittaan noussut kyseenalaiseen maineeseen erittäin myrkyllisestä työkulttuuristaan, The Game Awardsin perustaja Geoff Knightley päätyi ilmoittamaan, ettei Activision Blizzard ole mukana tapahtumassa:

“#TheGameAwards on juhlan aikaa tälle alalle, maailman suurimmalle viihteen muodolle. Sijaa hyväksikäytölle, häirinnälle tai saalistustoiminnalle ei ole yhdessäkään yrityksessä tai yhteisössä”, Knightley lisäsi.

Hän huomautti vielä, että olemme kaikki vastuussa paremman ilmapiirin luomisesta.

Gaalassa ei siis ole esitteillä Overwatch kakkosta tai Diablo nelosta, kuten ei muitakaan Activision Blizzardin peliuutuuksia. Näköpiirissä ei myöskään ole loppua yhtiön ongelmille.

The Game Awards 2021 pidetään torstaina 9.12. Los Angelesissa, eli Suomen aikavyöhykkeellä tapahtumia voi seurata huomenna aamutuimaan.

Lähde: GINX Esports TV
Kansikuva: Activision/The Game Awards

Tuoreimmat uutiset: