SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Saitko pääsyn Counter-Strike 2 betaan? – Valvelta uusi päivitys, aselaatikoiden tippuminen uudistui
  • Toimitus

Saitko pääsyn Counter-Strike 2 betaan? – Valvelta uusi päivitys, aselaatikoiden tippuminen uudistui

julkaistu: 11.06.2023 18:18

Pelikehittäjä Valve julkaisi viikon alussa uuden päivityksen Counter-Strike 2 -videopelin betaan. Mukana tuli paljon uudistuksia mekaniikkoihin, kuten asevarusteluun, sekä Dust 2 vaihtui pelattavana karttana Mirageen.

Voit lukea uudistuksista lisää täältä.

Eilen Valve julkisti pienempiä päivityksiä. Kiinnostavin ilmoitus oli se, että uusi erä beta-avaimia on nyt jaettu pelaajille ympäri maailmaa. Beta-avaimet jaetaan periaatteessa satunnaisesti, mutta tiettyjä ehtoja noudattaen. Pelaajan tilin on oltava hyvässä maineessa, eli ei löydy esimerkiksi ole VAC-banneja, ja on hyvä olla tasaisesti pelitunteja CS:GO:ssa Valven omilla servereillä. Lisää betaan pääsystä voit lukea täältä.

Jos olet saanut pääsyn viikonloppuna betaan, voit tarkistaa asian avaamalla CS:GO:n, jonka valikosta kutsu löytyy.

Viikonloppuna pelinsisäiset “dropit” saivat myös uudistuksen. Aiemmin Counter-Strikea pelatessa on saanut ainakin kerran viikossa dropin, joka voi olla graffiti, pyssy tai aselaatikko. Näin myös jatkossa, mutta sen lisäksi, jos pelaaja kerryttää xp-pisteitä tarpeeksi uutta tasoa varten viikon aikana, saa yhden aselaatikon.

Laajat Counter-Strike 2 -päivitykset on otettu tällä viikolla ilolla vastaan CS-yhteisössä, sillä Valve ei ollut julkaissut betaan uutta moneen viikkoon. Moniin ominaisuuksiin ja uudistuksiin ollaan tyytyväisiä, mutta eripuraakin on nähty. Monet yhteisön jäsenet ovat huolissaan esimerkiksi liikkumismekaniikoista sekä useiden, jo nyt vähemmän käytössä olevien pyssyjen kohtaloista, suudistetun asevarustelun myötä

Counter-Strike 2 julkaistaan myöhemmin tänä kesänä. Tarkka julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.

Kuva: Valve