SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Näin pääset pelaamaan Counter-Strike 2:n beta-versiota – Kaikille avoin kokeilu on jo käynnissä
  • Toimitus

Näin pääset pelaamaan Counter-Strike 2:n beta-versiota – Kaikille avoin kokeilu on jo käynnissä

julkaistu: 22.03.2023 20:57

Valve julkisti tänään uuden, Source 2 -pelimoottorilla pyörivän Counter-Strike 2 -pelin. Voit lukea kauan odotetun peliuutuuden ominaisuuksista täältä.

Julkaisun yhteydessä Valve myös ilmoitti pelin tulevan kaikkien saataville kesällä, mutta kaikille avoimet beta-testit alkavat heti. Beta on keskeneräisen pelin kehittämistä varten yleisölle avattu versio.

Näin pääset Beta-testeihin mukaan

Jos sinut valitaan osallistumaan Counter-Strike 2:n rajoitettuun testiin, saat ilmoituksen CS:GO:n päävalikossa, eli avaa aivan ensiksi pelisi ja tarkista, onko kutsua tullut. Jos kutsua ei näy, ei hätää, sillä betaan lisätään pelaajia ajan myötä enemmän.

Valve kertoo, että pelaajien valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten peliaika Valven virallisilla palvelimilla, “trust factor”ja Steam-tilin taso.

Jos saat kutsun, valitse valikossa ENROLL ja aloita betan lataaminen.

Mitä ominaisuuksia CS:GO 2 Betassa on?

Counter-Strke 2:n beta sisältää Deathmatch- ja unranked-ottelut Dust2:ssa. Lisää pelimuotoja on Valven mukaan tulossa myöhemmin.

Jos törmäät pelatessa bugiin, kehittäjät suosittelevat lähettämään sähköpostia osoitteeseen cs2team@valvesoftware.com otsikolla CS2LT report. Valve haluaa yksityiskohtaisen kuvauksen jokaisesta bugista.

Lisätietoa Counter-Strike 2:sta ja betasta löytyy täältä.

Kuva: Valve