SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Russel “Twistzz” Van Dulken väitetystä siirrosta Falconsiin: “Minulla on moraalini”
  • Juuso
    Syngelmä

Russel “Twistzz” Van Dulken väitetystä siirrosta Falconsiin: “Minulla on moraalini”

julkaistu: 24.11.2023 16:49

Saudiarabialaisen organisaation Falconsin on huhuttu koko syksyn ajan kasaavan kalliista tähtipelaajista koostuvaa joukkuetta. Puheissa ovat pyörineet esimerkiksi G2 Esportsin tähdet Nikola “NiKo” Kovač ja Ilya “m0NESY” Osipov, ENCE:n kapteeni Marco “Snappi” Pfeiffer ja  nelinkertainen major-voittaja Emil “Magisk” Reif.

G2 Esportsin pelaajat ovat vahvistaneet jäävänsä nykyisen joukkueensa riveihin. Sen sijaan Pfeiffer on huhujen mukaan jättämässä ENCE:n. Reif olisi lähteiden mukaan jo solminut sopimuksen Falconsin kanssa.

Lue lisää: ENCE:n sisällä kiehuu? — suomalaisvalmentaja kadoksissa, GOAT-kapteeni yhdistetty uuteen kokoonpanoon

Myös FaZe Clanin kanadalaispelaajaa, Russel “Twistzz” Van Dulkenia, kosiskeltiin Falconsin joukkueeseen. 24-vuotias pelaaja kertoo Pleyn tekemässä haastattelussa kieltäytyneensä tarjouksesta hyvin nopeasti.

– Jos kaikki riippuisi vain rahasta, totta kai olisin lähtenyt. Välitän kuitenkin urastani. Minulla on moraalini, eikä kyse ole pelkästä rahasta, Van Dulken kommentoi.

Kysyttäessä Van Dulkenilta tämän mielipidettä saudien vaikutuksesta Counter-Strikeen, hän kieltäytyy vastaamasta kysymykseen. Hän kuitenkin avaa näkemystään moraaleistaan.

– Mielestäni Falconsiin menevillä pelaajilla on väärät moraalit. Tietysti jokaisella meistä on omat moraalimme, mutta omalle kohdalleni en voisi edes kuvitella siirtyväni Falconsiin. En halua tulla yhdistetyksi Falconsiin alkuunkaan, Van Dulken sanoo.

Videohaastattelun voit katsoa kokonaisuudessaan alta.

Lähde ja kuva: Pley