SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE:n sisällä kiehuu? — suomalaisvalmentaja kadoksissa, GOAT-kapteeni yhdistetty uuteen kokoonpanoon
  • Juuso
    Syngelmä

ENCE:n sisällä kiehuu? — suomalaisvalmentaja kadoksissa, GOAT-kapteeni yhdistetty uuteen kokoonpanoon

julkaistu: 22.11.2023 18:00

Esports-vaikuttaja OverDrive kertoi viestipalvelu X:ssä tiistai-iltana, että Lukas “gla1ve” Rossander ja Jakub “kuben” Gurczynski olisivat liittymässä ENCE:n CS2-joukkueeseen.

Rossanderia pidetään kaikkien aikojen parhaana CS:GO-kapteenina. Hän voitti arvostetun major-turnauksen neljä kertaa Astraliksen kanssa CS:GO-uransa aikana. Hän on istunut Astraliksen penkillä kesäkuusta lähtien.

Gurczynski puolestaan valmensi Virtus.pron puolalaisen kokoonpanon useampaan turnausvoittoon vuosien 2015-2019 aikana. Hänen edellinen valmentamansa joukkue on Apeks, jonka kanssa yhteistyö päättyi syyskuussa. Apeks ylsi pudotuspeleihin Pariisin majoreilla.

ENCE:n nykyistä kapteenia, Marco “Snappi” Pfeifferia, on huhuttu uuden Falconsin kokoonpanon kapteeniksi. Asiaa ei ole vahvistettu. Pfeiffer ei ole solminut jatkosopimusta ENCE:n kanssa.

Suomalaisvalmentaja on kadonnut

Suomalaisvalmentajaa Eetu “sAw” Sahaa ei ole viime aikoina nähty joukkueen kanssa harjoitusservereillä. Jos tie veisi Snappin kanssa Falconsiin, ei suomalaisvalmentaja olisi siirtymässä ainakaan päävalmentajan tehtäviin, sillä entinen Astraliksen ja Vitalityn valmentaja Danny “zonic” Sørensen solmi syksyn aikana päävalmentaja sopimuksen Falconsin kanssa.

Astralis vahvisti keskiviikkona viestipalvelu X:ssä, ettei Rossanderia pidätellä enää joukkueen penkillä. Omalla henkilökohtaisella X-kanavallaan Rossander kiitti Astralista, jonka kanssa pelaaja vietti seitsemän vuotta.

NiKo ja kumppanit

ENCE:n ympärillä pyörii toinenkin huhu, jossa Pavle “Maden” Bošković olisi liittymässä G2 Esportsin joukkueeseen. Monen vaikuttajan mukaan, joukkueen tähtipelaaja Nikola “NiKo” Kovać olisi kasaamassa ympärilleen balkanilaisjoukkuetta.

Huhut saivat tuulta alleen, kun australiaspelaaja Justin “jks” Savage vaihdettiin vast’ikään serbialaiseen Nemanja “nexa” Isakovićiin.

Lue lisää: Counter-Striken kuumimmalle huhulle sinetti – Nexa tekee paluun G2:n riveihin

Lähteet: OverDrive, gla1ve, Astralis | Kuva: ESL