SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Riot otti kantaa kohupelaajan paluuseen – “Virheellinen tiedonanto”
  • Saara
    R

Riot otti kantaa kohupelaajan paluuseen – “Virheellinen tiedonanto”

julkaistu: 20.04.2022 13:24

Valorant-tiimistään bannit saanut Jay “Sinatraa“Won antoi hiljattaisissa ilmoituksissaan ymmärtää, että olisi palaamassa takaisin vanhaan joukkueeseensa. TwitLonger-viestissään hän kertoi saaneensa Riot Gamesilta kirjallisen luvan palata kilpapeluun pariin. Nyttemmin yhtiön e-urheilupomo John Needham on selventänyt tilannetta Valorant Champions Tourin Twitter-tilillä:  Sinatraan on käytävä läpi ammatillinen koulutusjakso voidakseen liittyä takaisin joukkueeseen.

Viime vuoden toukokuussa Riot antoi Sinatraalle puolen vuoden potkut. Varsinainen syy oli kyvyttömyys yhteistyöhön tutkittaessa syytöksiä, joiden mukaan yhdysvaltalaispelaaja oli pahoinpidellyt entistä tyttöystäväänsä. Sinatraa painotti TwitLonger -viestissään, että näyttöä rikoksesta ei ole, vaikka hän myönsikin olleensa kelvoton kumppani.

Sinatraa pelasi aiemmin Sentinelsissä. Mediakaislikossa suhisee, että hän saattaisi palatessaan ottaa Jared “zombs” Gitlinin paikan. Pelaaja itse twiittasi näyttökuvan sähköpostista, jossa Riot Gamesin työntekijä vakuutti hänen olevan kelpoinen palaamaan. Needham kuitenkin oikaisi käsityksen Twitter-tiedotteessa. Joku tiimistä oli lähettänyt Sinatraalle virheellistä tietoa. Asiasta on nyt käynnissä selvitys, jossa tarkastellaan tiimin käytäntöjä kilpailupäätösten noudattamisen kannalta.

“Haluamme pyytää Valorant-yhteisöltä anteeksi virhettämme”, Needham toteaa tiedotteessa.

Tiedotteessa myös kerrotaan, että toimet “herra Wonin” koulutuksen loppuunsaattamiseksi on toki aloitettu, ja kokelas on kieltämättä valmiiksi sangen pätevä. Hänen kanssaan keskitytään eritoten ammattimaiseen toimintaan sekä sääntöjen noudattamiseen.

Sentinels vaikuttaa hyväksyneen vanhan pelaajansa takaisin riveihinsä, mutta ennen suoritettua koulutusta ei Sinatraata Valorant-kilpakentillä nähdä.

Lähde: Upcomer Kansikuva: Riot games / Sinatraa / Twitter