SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vakavia rikossyytteitä ja bannit saanut Valorant-tähti Sinatraa palaa pelikentille – onko maine mennyt?
  • Saara
    R

Vakavia rikossyytteitä ja bannit saanut Valorant-tähti Sinatraa palaa pelikentille – onko maine mennyt?

julkaistu: 16.04.2022 20:31

Joukkueestaan häädetty Valorant-pelaaja Jay “Sinatraa” Won on nyt tekemässä paluuta Sentinelsin riveihin. Sinatraa erotettiin viime vuonna kuudeksi kuukaudeksi seksuaalirikossyytteiden vuoksi. Vaikka hän ei olekaan vielä kirjoittanut sopimusta vanhan joukkueensa kanssa, on losangeleslainen Sentinels hänen ilmeinen valintansa pannasta päästyään.

Sinatraa ilmoitti itse Twitterissä aloittavansa kokeilut tällä viikolla. Sentinels ei ole virallisesti ottanut asiaan kantaa, mutta joukkueen uudella videolla jo näkyykin Sinatraa pelitouhuissa. Puhutaan, että hän saattaisi korvata viime aikoina epäaktivoituneen Jared “zombs” Gitlinin.

Erottamiseen johtaneista tapahtumista on nyt vuosi.

Tuolloin Sinatraan entinen tyttöystävä syytti häntä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tyttö jakoi yksityiskohtia väkivaltaisesta kohtelusta ja jopa nauhoitteen pakottamisesta seksiin huolimatta pyynnöistä lopettaa. Sentinels pisti pelaajansa sivuun välittömästi uutiset kuultuaan, ja pari kuukautta myöhemmin Riot Gamesin toimenpide oli antaa puolen vuoden pelikielto “yhteistyön epäonnistumisen” johdosta. Oikeudellisia syytteitä ei entinen tyttöystävä tuolloin nostanut. Hän on kadonnut sosiaalisesta mediasta tyystin, joten nykytilanteesta on hankala sanoa.

“Olen oppinut paljon itsestäni ja kasvanut ihmisenä”, väittää Sinatraa itse.

Taannoin Overwatch Leaguen MVP-tittelinkin ansainneen pelaajan paluu on otettu ilolla vastaan karusta taustasta huolimatta. Erityisen iloisia tuntuvat olevan ammattistriimerit. Toiset taas löytävät kuviosta lähinnä kritisoitavaa, ovathan syytökset aika raskaita.

Sinatraan paluu vanhaan tuttuun tiiminsä joka tapauksessa vahvistettaneen pian.

Lähde: Kotaku I Kansikuva: Jay Won / Twitter