SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ranskalaislegenda siirtyy rapakon taakse — huippujoukkueen kokoonpano muodostumassa
 • Juuso
  Syngelmä

Ranskalaislegenda siirtyy rapakon taakse — huippujoukkueen kokoonpano muodostumassa

julkaistu: 30.12.2021 09:00

Ranskalaislegenda, Richard “shox” Papillon, siirtyy ensi vuodeksi Team Liquidin CS:GO-kokoonpanoon. Shox on edustanut urallaan ainoastaan ranskalaisia joukkueita, joten Liquid on veteraanin ensimmäinen kansainvälinen joukkue. Shox penkitettiin Vitalitysta loppuvuonna 2021.

Liquid ilmoitti massiivisesta uudelleenrakennusprojektistaan loppuvuonna 2021. Joukkueen tähtipelaaja, Jonathan “EliGE” Jablonowski, esimerkiksi ilmoitti, ettei joukkue tule enää toimeen. Joukkueesta sivuun siirtynyt Jake “Stewie2K” Yip yhtyi EliGEn kommentteihin ja arvosteli lisäksi joukkueen huonoa roolitusta.

Lue lisää: Huippujoukkue turmion partaalla: “Emme tule toimeen.”

Liquid on rakentanut uutta kokoonpanoaan nimenomaan EliGEn ympärille. Vanhasta kokoonpanosta joukkueessa jatkaa EliGEn lisäksi kanadalainen Keith “NAF” Markovic. Stewie2K, Michael “Grim” Wince ja Gabriel “FalleN” Toledo on siirretty sivuun aktiivisesta kokoonpanosta.

Lähteiden mukaan Stewie2K olisi siirtymässä Evil Geniusesiin ensi vuodelle yhdessä Timothy “autimatic” Tan kanssa. Stewie2K ja autimatic voittivat yhdessä Pohjois-Amerikan ainoan major-mestaruuden Cloud9:n paidassa kotiyleisön edessä vuonna 2018. Lähteiden mukaan autimatic olisi palaamassa takaisin Counter-Striken pariin Valorantista.

FalleN on yhdistetty eri lähteissä ja huhuissa brasilialaisiin joukkueisiin. Lähteiden mukaan hän olisi palaamassa vielä viimeistä kertaa yhteen vanhojen joukkuetovereidensa (Lincoln “fnx” Lau, Fernando “fer” Alvarenga, Ricardo “boltz” Prass) kanssa. Projektiin tavoiteltiin mukaan myös Marcelo “coldzera” Davidia, mutta lähteiden mukaan hän on kieltäytynyt. Viidenneksi pelaajaksi on huhuttu entistä FURIA-pelaajaa, Vinicius “VINI” Figueiredoa.

Grimin tilanne on auki. Stewie2K:n mukaan Grim joutui pelaamaan Liquidissa liian passiivista roolia. Hänen mukaansa Grim on aggressiivinen pelaaja, jonka ei tulisi opetella pelaamaan passiivia rooleja ja paikkoja.

Neljäs vahvistettu pelaaja Liquidin uudessa kokoonpanossa on entinen Extra Saltin AWP-pelaaja, Josh “oSee” Ohm, joka pelasi kuluneen vuoden 1.29 tier 2 -turnauksissa. Liquid on oSeelle loistava paikka näyttää taitonsa ja nousta urallaan lähemmäs huippua.

Liquidin viimeiseksi pelaajaksi on pedattu eri lähteissä joukkueen entistä kapteenia, Nick “nitr0” Cannellaa, joka on palaamassa autimaticin tapaan Valorantista takaisin Counter-Strikeen.

  Liquidin lähes vahvistettu kokoonpano vuodelle 2022

  • Jonathan “EliGE” Jablonowski
  • Keith “NAF” Markovic
  • Richard “shox” Papillon
  • Josh “oSee” Ohm
  • Nick “nitr0” Cannella

Lähteet: HLTV, TeamLiquidCS

Kuva: Vitality

Tuoreimmat uutiset: