SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
24-vuotias R6-pelaaja kuoli koronavirukseen
  • Onni
    Koponen

24-vuotias R6-pelaaja kuoli koronavirukseen

julkaistu: 26.05.2021 09:00

Saksalainen Rainbow Six: Siegeä ammatikseen pelannut 24-vuotias Arif “Next1” Keskin kuoli viime sunnuntaina koronaviruksen aiheuttamaan tautiin. Hän joutui sairaalaan huhtikuussa, ja viime sunnuntaina uutiset hänen kuolemastaan alkoivat levitä.

Keskinin ura kesti useita vuosia, ja hän voitti viime syyskuussa Nordic Championship – 2020: Finals -turnauksen Chaos Esports Clubin kanssa, jossa hän pelasi viime tammikuuhun asti. Tämän jälkeen hän jäi vapaaksi agentiksi ja striimasi pelisessioitaan Twitchissä.

Rainbow Six: Siege -yhteisö on osoittanut Twitterissä osanottonsa ja kunnioituksensa Keskiniä kohtaan, ja hän sai kunnianosoituksen sunnuntaina pelatun Six Invitational 2021 -turnauksen suorassa lähetyksessä.

Tunnettu R6 selostaja Parker “INTERRO” Mackay jakoi suru-uutisen Twitterissä. Hetken päästä myös Keskinin entinen joukkue Chaos twiittasi tilanteesta.

Myös suomalainen R6-tähti Ville “SHA77E” Palola, joka pelasi Keskinin kanssa hetken Chaosissa otti osaa 24-vuotiaan menehtymisen johdosta.

Rainbow Six: Siege yhteisö kohtasi viikonloppuna kaksi menetystä, sillä Team Liquidin tähtipelaaja Luccas “Paluh” Molinan isä menehtyi perjantain ja lauantain välisenä yönä. Suru-uutisesta huolimatta Paluh johti joukkueensa turnauksen finaaliin, jonka Team Liquid hävisi NIPille tiukasta kamppailusta huolimatta.

Lähde: Twitter, Dexerto, Ginx.tv

Kuvalähde: Chaos Esports Club

Tuoreimmat uutiset: