SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ninjas in Pyjamas taisteli tiensä R6 major-turnauksen voittoon – Brasilialaisjoukkueilla tiukka finaali
  • Onni
    Koponen

Ninjas in Pyjamas taisteli tiensä R6 major-turnauksen voittoon – Brasilialaisjoukkueilla tiukka finaali

julkaistu: 24.05.2021 17:00

Six Invitational 2021:n finaali pelattiin sunnuntai-iltana Ninjas in Pyjamasin ja Team Liquidin välillä. NIP hävisi finaalin viime vuonna amerikkalaiselle Spacestation Gamingille, mutta nyt kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun turnauksen tulisi voittamaan brasilialaisjoukkue. Palkintopotissa tarjolla oli miljoona dollaria voittajalle.

Turnauksen neljän parhaan joukossa oli kolme brassitiimiä, ja vain yksi pohjois-amerikkalainen.

Finaali pelattiin paras viidestä formaatilla. NIP lähti otteluun yhden kartan johtoasemassa, koska he pääsivät finaaliin ylemmän kaavion kautta. Kartoiksi valittiin Kafe Dostoyevsky (NIP), Chalet (Liquid), Clubhouse (NIP) ja Consulate (Liquid).

Kafe oli NIPin dominointia alusta loppuun. Vaikka he aloittivat kartan heikommalla hyökkäyspuolella, Liquid oli täysin helisemässä. Ensimmäinen puolisko päättyi lukuihin 4-2 ja kolmen voitetun puolustuskierroksen jälkeen NIP voitti kartan luvuin 7-2.

NIP oli nyt vain yhden voiton päässä turnauksen voitosta ylemmän kaavion edun takia.

Seuraava kartta Chalet oli täysin päinvastainen Kafeen verrattuna. NIP ei tuntunut saavan pelistä kiinni millään, ja Liquid johti karttaa ensin 4-2, ja voitti lopulta 7-3.

Seuraavaksi lähdettiin NIPin valinta Clubhouseen. Kartta oli alusta asti uskomattoman tiukka, ja ottelua tähditti muun muassa Liquidin tähtipelaaja Andre “nesk” Oliveiran uskomaton 1v3 tilanteen voitto yhdellä elämäpisteellä. Kartta jatkui lopulta jatkoajalle asti, ja Team Liquid voitti kartan 8-6.

Finaalin viimeisestä kartasta Consulatesta odotettiin Liquidin voittoa, sillä he tuhosivat MIBRin aikaisemmin sunnuntaina samaisessa kartassa luvuin 6-2. Kartta oli kuitenkin lopulta täyttä NIPin hallintaa, ja he voittivat Six Invitationalin ensimmäisenä brasilialaisjoukkueena ikinä. Finaalin tärkeimmäksi pelaajaksi valittiin Gustavo “Psycho” Rigal.

Ennen finaalia paljastettiin myös pelin uusin operaatio, North Star. Päivityksessä peliin tulee uusi operaattori Thunderbird, ja monet hahmot ja laitteet kokevat muutoksia. Lisää päivityksestä voi lukea täältä.

Lähteet: Dexerto, Siege.gg

Kuvalähde: Ubisoft/Kirill B. @Kirill_Vision https://twitter.com/R6esports/status/1396552277780008967

Tuoreimmat uutiset: