SEURAA MEITÄ:
×

PUBG

ETUSIVU / PUBG
MM-kisoissa pelannut suomalainen PUBG-joukkue ulos venäläisorganisaatiosta – Lue valmentajan kommentit
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

MM-kisoissa pelannut suomalainen PUBG-joukkue ulos venäläisorganisaatiosta – Lue valmentajan kommentit

julkaistu: 12.12.2019 11:24

CrowCrowdia PUBGin Eurooppa-liigan tämän vuoden viimeisellä kaudella ja MM-kisoissa edustanut suomalaisjoukkue etsii nyt uutta kotia. Organisaatio ja joukkue tiedottivat yhteistyön päättymisestä tänään keskiviikkona.

Harakoista takaisin saunapojiksi

 

Viime kuukaudet CrowCrowdin riveissä pelanneet Teemu ”Teme” Kokko, Joona ”NOOKIE” Närvänen, Miska ”Mise” Malkamäki ja joukkueen valmentaja Saul ”SauKKi” Klemola eivät jatka enää venäläisorganisaatiossa.

Joukkue tiedotti asiasta keskiviikkoiltana yhteisesti organisaation kanssa. Suomalaiset ilmoittivat jatkavansa toistaiseksi menneisyydestä tutulla Saunabois-nimellä, joskin myös etsivänsä jo uutta kotia itselleen. Kokoonpanoa täydentävä neljäs pelaaja on jo testauksessa.

Aiemmin joukkueessa neljäntenä pelaajana mukana ollut Olli ”Tiikzu” Saarikoski jätti organisaation joulukuun alussa siirtyessään ENCEn kokoonpanoon.

CrowCrowdin tiedotteen mukaan yhteistyön päättymisen taustalla on muun muassa vastikään julkistettu uusi kilpailukalenteri. PUBG Esportsin julkaiseman kalenterin mukaan tulevana vuonna ei enää järjestetä virallisia liigoja vaan vuosi koostuu neljästä isosta kansainvälisestä turnauksesta ja niiden karsinnoista.

Suomalaisjoukkueen valmentajana ja managerina toimiva Saul Klemola kommentoi uutista Pelaajatcomillei:

“Joukkue koki kovia muutoksia Eurooppa-liigan toisen kauden jälkeen, kun edeltävä organisaatio Winstrike myi liigapaikkansa ja tiputti jokkueen.

Onneksi toinen venäläisorganisaatio CrowCrowd tuli avuksi ja tarjosi meille uutta mahdollisuutta Eurooppa-liigassa. Samaan aikaan muutettiin myös kokoonpanoa uudella pelaajalla Miska “Mise” Malkamäellä ja minun liittymisellä valmentajaksi.

Muutosten tuulista ja huonosta alkukaudesta huolimatta pystyimme nousemaan liigan top5:een ja lunastamaan paikan PUBGin MM-kisoista.

Yhteisymmärryksessä organisaation kanssa tulimme kuitenkin siihen lopputulokseen, että on parempi jatkaa omilla teillämme. Kaikesta tuesta olemme kiitollisia CrowCrowdille ja toivomme heidän löytävän uuden joukkueen itselleen pian.

Näin ollen alamme etsiä uutta organisaatiota edustettavaksi ensi kaudelle, emmekä malta odottaa pääsyä takaisin suuriin turnauksiin.

Odotamme innolla mitä kaikkea PUBG Esportsin uudet muutokset neljän vuotuisen global-turnauksen ja intensiivisempien karsintaturnausten puolesta tuovat tullessaan.”

Lähteet: Saunabois, CrowCrowd Kuva: CrowCrowd