SEURAA MEITÄ:
×

PUBG

ETUSIVU / PUBG
ENCEn PUBG-joukkue uusiksi – Hyvästit kahdelle konkaripelaajalle
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

ENCEn PUBG-joukkue uusiksi – Hyvästit kahdelle konkaripelaajalle

julkaistu: 02.12.2019 18:05

ENCEn PUBG-joukkueen alkuperäiskokoonpanon aikakausi on ohi. Organisaatio tiedotti asiasta myöhään maanantai-iltana.

Konkarit ulos – Kivenkovat osujat tilalle

PUBGin Eurooppa-liigassa pelaava ENCE on ilmoittanut Aki “TRYFFELI” Minkkisen ja Miika ”miikaz” Kinnusen poistuvan joukkueesta.

Vaihdokset pyyhkivät samalla myös osan suomalaista e-urheilu-historiaa, sillä TRYFFELI, Miikaz, Saku “SKUIJKE” Sajakoski ja Miro “Rustanmar” Ruotsi ovat pelanneet yhdessä jo kesästä 2018 alkaen. Siitä eteenpäin kokoonpano on pysynyt muuttumattomana tähän päivään asti, vaikka nelikko on ehtinyt edustamaan o1nea ja Excelerate Gamingia ennen liittymistään ENCEen.

Muutokset ovat pitkästä historiasta riippumatta odotettuja, sillä ENCEn PUBG-joukkueen viime aikaiset pelit ovat sujunueet välttävästi. Vielä tämän vuoden alussa kyseinen kokoonpano oli yksi Euroopan kovimpia, heidän voittaessaan Eurooppa-liigan ensimmäisen kauden.

Tämän jälkeen joukkue on kuitenkin ollut kuin varjo entisestään. Toinen kausi liigassa päättyi yhdenteentoista sijaan ja viimeisellä kaudella joukkue ajautui jopa pudotuskarsintaan.

Onni onnettomuudessa, ENCEn onnistui koota itsensä ja säilyttää liigapaikkansa tulevalle vuodelle.

Korvaajiksi vanhoille konkareille joukkueeseen liittyvät Olli “Tiikzu” Saarikoski ja Daniel “D1gg3r1” Luusua. Vaikka kummatkin liittyvät organisaatioon uusina pelaajina, ovat he jo pelikentillä tuttuja kasvoja. Ennen rosterivaihdoksen julkaisua Tiikzu pelasi CrowCrowdin riveissä ja D1gg3r1 Quickmathissa.

Aiemmin Tiikzu on edustanut muun muassa Suomea PUBG Nations Cup -turnauksessa ja CrowCrowdia PUBGin MM-kisoissa

 

Tällä hetkellä joukkueen kokoonpano on siis seuraava:

• Saku “SKUIJKE” Sajakoski
• Miro “Rustanmar” Ruotsi
• Olli “Tiikzu” Saarikoski
• Daniel “D1gg3r1” Luusua

Lähde ENCE, Kuvat ENCE , Tiikzu