SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pettymys vai toiveiden täyttymys? – Millainen Source 2 -pelimoottorilla pyörivä Counter-Strike tulee olemaan
  • Toimitus

Pettymys vai toiveiden täyttymys? – Millainen Source 2 -pelimoottorilla pyörivä Counter-Strike tulee olemaan

julkaistu: 18.03.2023 17:09

Viime viikot CS:GO-yhteisö on jännityksellä odottanut uutta Counter-Strike -versiota. Hype Source 2 -pelimoottorilla ehostetusta Counter-Strikestä syntyi kuunvaihteessa, kun samanaikaisesti useat tahot ja asiantuntijat tulivat esiin päivitykseen viittaavien todisteiden kanssa.

Esports-toimittaja Richard Lewis julkaisi paljastusartikkelin, yhteisön jäsenet bongasivat päivitykseen viittaavia tiedostoja ja Crishtopher “Get_Right” Alesund spotattiin väitetysti pelinkehittäjä Valven toimistolta kokeilemassa peliä. Twitterissä kilpapeliorganisaatiot vitsailevat uudesta päivityksestä, ja pelin Reddit-sivulla on “hetki hetkeltä” -odotuslanka. Esimerkkejä riittää.

Viimeisin “paljastus” tai paljastus liittyy uusiin patentteihin.

Monet odottavat päivitykseltä paljon, sillä Counter-Strike on pyörinyt samalla pelimoottorilla jo vuosia. Paremmat grafiikat, toimivammat serverit 128 tickratella sekä uudet ja paremmat pelinsisäiset työkalut modaamiseen ja esports-käyttöön ovat asioita, joita monet odottavat kieli pitkällä.

Todellisuudessa jos ja kun päivitys tulee, on se todennäköisesti keskeneräisempi kuin monet pelaajat toivovat. Päivitykseen on liitetty niin paljon odotuksia, että sen lienee mahdotonta täyttää ne kaikki.

Käyttäjä PaP3s julkaisi videon pelin Reddit-sivulle, jossa hän käsittelee ironisesti odotuksia. “Miltä yhteisö odottaa Source 2:n näyttävän”-otsikoidussa, hurjasti editoidussa videossa CS:GO näyttää tunnistettavalta, mutta naurettavan tyylitellyltä. Video sai riemukkaan vastaanoton. Yksi käyttäjä kertoo, että jos video olisi totta hänen tietokoneensa tuhoaisi itsensä.

What the community expects Source 2 to look like!
byu/PaP3s inGlobalOffensive

Mitä itse odotat Source 2 -versiolta? Uskotko edes, että se julkaistaan?