SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Pelaajatcom Blastissa: S1mple kertoo Navin tilanteesta ja minne aikoo muuttaa – “Mukava sää, mukavia ihmisiä”
  • Toimitus

Pelaajatcom Blastissa: S1mple kertoo Navin tilanteesta ja minne aikoo muuttaa – “Mukava sää, mukavia ihmisiä”

julkaistu: 14.06.2022 20:29

Aleksandr “S1mple” Kostyliev oli medioiden – mukaan lukien Pelaajatcomin – haastattelussa Lissabonissa ennen huomenna alkavaa Blast Premier Spring Finals 2022 -turnausta, jonka näet suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta. Mediatilaisuudessa maailman paras CS:GO-pelaaja kommentoi muun muassa viimeaikaisia muutoksia joukkueessaan Natus Vinceressä.

Haastattelu

Navin kapteeni Kirill “Boombl4” Mikhaylov sai lähtöpassit Navista toukokuussa. Pian potkujen jälkeen Kostyliev kommentoi Twitterissä, että “näin tämä maailma toimii”. Mediatilaisuudessa ukrainalainen tarkensi sanomaansa:

“Tarkoitin sitä, että huolimatta siitä, että sanoimme hänelle useaan otteeseen, hän jatkoi typerien asioiden tekemistä.”

Lue lisää: CS:GO-superjoukkueen kapteeni penkitetty – Yhteisö haikeana

Aiempien lähteiden mukaan Navin uusi kapteeni olisi Denis “electroNic” Sharipov, ja tämän S1mple vahvisti. Hänen mukaansa electroNic kapteenina tulee tuomaan uusia asioita joukkueen peliin.

“On mennyt ihan hyvin, tähän mennessä olemme muuttaneet hieman rooleja. Toisaalta olemme ehtineet harjoitella vasta viikon ennen Blast-turnausta. Toivottavasti se riittää pudotuspeleihin.”

Kysyttäessä joukkueen tulevaisuuden tavoitteista ja suunnitelmista Blastista eteenpäin, jätti S1mple vastaamatta. Tällä hetkellä viidennen pelaajan paikkaa täyttää Stand-In-pelaajana Viktor “sdy” Orudzhev, jonka suoritus Lissabonissa tulee määrittämään mahdollisen jatkon.

S1mple kertoi, että Ukrainan sodan, pakotteiden ja Navin omien sääntöjen vuoksi ovat joukkueen venäläispelaajat muuttaneet tai muuttamassa muihin maihin, kuten Serbiaan. Pelaajatcomin kysyessä minne ukrainalainen itse asettuu, vastasi hän seuraavasti:

“Juuri nyt minulla on väliaikainen suojelu Portugalissa vuodeksi. En ole vielä päättänyt, missä haluan asua. Se on joko Portugali tai Espanja. Hyvä sää, hyviä ihmisiä.”

Tilaisuuden lopuksi S1mpleltä myös kysyttiin kokeeko hän maailmanlaajuisesti tunnettuna urheilijana vastuuta olla “hyvä tyyppi”.

“Joo, kyllä minä niin ajattelen. Esimerkiksi koska olen monen nuoren pelaajan esikuva, niin en tuo esille joitain ‘pahempia’ puoliani.”

Navi aloittaa taistonsa Blastin kevätfinaaleissa huomenna OG:ta vastaan kello 18:00 alkaen. Näet ottelun suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta. Pelaajatcom raportoi koko tapahtuman ajan Lissabonista uutissivustolle ja sosiaaliseen mediaan.

Kuva: Pelaajatcom