SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-superjoukkueen kapteeni penkitetty – Yhteisö haikeana
  • Toimitus

CS:GO-superjoukkueen kapteeni penkitetty – Yhteisö haikeana

julkaistu: 29.05.2022 17:44

Natus Vincere on ilmoittanut penkittävänsä kapteeninsa Kirill “Boombl4” Mikhailovin. Syyksi ukrainalainen organisaatio antoi “suuren riskin mainehaitalle” ja painotti, ettei päätös johtunut CS:GO-kipparinsa pelinsisäisistä suorituksista.

Uutinen ei tullut yllätyksenä. Navin toimitusjohtaja oli aiemmin kertonut haastattelussa ettei “organisaatio aio työskennellä pelaajien kanssa, jotka asuvat Venäjällä tai maksavat veroja Venäjän federaatiolle”. Vielä ei ole varmaa jatkavatko CS:GO-joukkueen kaksi muuta venäläispelaajaa, Ilya “⁠Perfecto⁠” Zalutskiy Denis “⁠electroNic⁠” Sharipov, joukkueessa.

Mikhailov oli osana kokoonpanoa kolme vuotta, ja voitti Navin kanssa lähes kaiken mahdollisen kuten majorit viime marraskuussa Tukholmassa sekä Intel Grand Slamin kolmannen kauden. Viime viikonloppuna viimeisessä ottelussaan Naville hän johdatti Antwerpenin majoreilla kokoonpanon hopealle.

CS-yhteisö on ottanut uutisen haikeana vastaan. Muun muassa maailman paras pelaaja, Navin Aleksandr “s1mple” Kostyliev kommentoi lähtöä tunteikkaasti Twitterissä.

Navi joutui aemmin viisuongelmien vuoksi jättäytymään pois huomenna alkavasta IEM Dallas -turnauksesta. Seuraava tapahtuma missä joukkue nähdään on Blast Premier Spring Finals, joka pelataan Lissabonissa kesäkuun puolivälissä. Organisaatio ei ole vielä ilmoittanut kuka pelaa Boombl4:n tilalla.

  •  Aleksandr “⁠s1mple⁠” Kostyliev
  • Denis “⁠electroNic⁠” Sharipov
  • Ilya “⁠Perfecto⁠” Zalutskiy
  • Valeriy “⁠b1t⁠” Vakhovskiy
  •  Andrey “⁠B1ad3⁠” Gorodenskiy (valmentaja)
  •  Kirill “⁠Boombl4⁠” Mikhailov (penkitetty)