SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Pelaajat Nordic Masters Fall 2023: HAVU ja JANO servulla tänään
  • Juuso
    Syngelmä

Pelaajat Nordic Masters Fall 2023: HAVU ja JANO servulla tänään

julkaistu: 16.09.2023 10:00

Pelaajat Nordic Masters Fall 2023 – BLAST Premier Qualifier alkaa tänään B-lohkon osalta kello 13. Pelaajatcom lähettää ottelut suorana Twitchissä, jonne pääset tästä.

Pelaajat Nordic Masters Fall 2023 – BLAST-karsintaturnaus hakee vielä kahta pudotuspelijoukkuetta Victory Zigzagin ja 4160lsk:n lisäksi. Kaksi viimeistä pudotuspelijoukkuetta tulevat nelikosta ECSTATIC, JANO, HAVU ja Preasy.

Paperilla B-lohkon parhaat joukkueet ovat ECSTATIC ja Preasy. Turnausformaatti tarjoaa suomalaisjoukkueille kuitenkin yllättäjän roolia, kun lohkovaiheen kaikki ottelut pelataan “paras yhdestä” -periaatteella.

Suomalaisjoukkueista JANO lähtee turnaukseen kummallisesta tilanteesta. Lasse “ZOREE” Uronen ripusti vastikään hiiren naulaan, joten joukkue pelaa ainakin toistaiseksi entisen KOVA-pelaajan, Aleksi “zks” Nissisen, kanssa.

Lue lisää: Suomalainen CS:GO-pelaaja Lasse “ZOREE” Uronen lopettaa uransa

Pelattuaan JANO:n kanssa CCT North Europes Series 8 suljetut karsinnat, zks keräsi ratingikseen vaatimattoman 0.84.

Lisäksi joukkueen kokenut valmentaja, Slaava “Twista” Räsänen, ilmoitti yllättäen siirtyvänsä kiinalaisorganisaatio Rare Atomin valmentajaksi.

Lue lisää: Slaava “Twista” Räsänen lähtee JANOn CS:GO-joukkueesta – Valmentaja on saanut ainutlaatuisen mahdollisuuden

Lue lisää: Twista Pelaajatcomin haastattelussa: “Yhteydenotto Kiinasta tuli yllätyksenä” – HLTV paljasti mahdollisen tulevan CS:GO-kokoonpanon

JANO lähtee turnaukseen siis varapelaajan kanssa ja valmentajakin on kysymysmerkki. Odotettavaa on, että JANO ei etene pudotuspeleihin.

  • kello 13.00 – JANO vs ECSTATIC [BO1]

HAVU lähtee avausotteluunsa Preasya vastaan kolmen ottelun tappioputken takaa. Kun korkeimmin rankattu vastustaja on ollut rankingin 76. paras joukkue JANO, ei suomalaisjoukkueelta odoteta voittoa noin kuukaudessa 50 parhaan joukkueen tuntumaan noussutta Preasya vastaan.

Preasy on mielenkiintoinen joukkue, jossa pelaavat muun muassa entinen Heroic-pelaaja Ismail “refrezh” Ali, ja entinen Copenhagen Flamesin ja fnaticin AWP-pelaaja Nico “nicoodoz” Tamjidi.

HAVU on ehtinyt kuitenkin harjoitella ja pelata joitain virallisia otteluita uuden pelaajansa, Samu “uli” Leirilaakson kanssa. Kun ottelussa pelataan vain yksi kartta, pystyy HAVU oikealla asenteella ja taktiikalla yllättämään vastustajana. Sen varaan en kuitenkaan laskisi.

  • kello 14.30 – HAVU vs. Preasy [BO1]

Odotettavissa on siis suomalaisjoukkueiden kohtaaminen lohkotaulukon pohjalla. Suomalaisten keskinäisen ottelun voittaja pääsee kuitenkin yrittämään vielä kerran pääsyä BLAST-karsintaturnauksen pudotuspeleihin. Yllätysmomentti on kuitenkin olemassa. Kuka tietää, vaikka HAVU ja JANO taistelisivat lohkovoitosta?

Kuva: HAVU