SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Slaava “Twista” Räsänen lähtee JANOn CS:GO-joukkueesta – Valmentaja on saanut ainutlaatuisen mahdollisuuden
  • Toimitus

Slaava “Twista” Räsänen lähtee JANOn CS:GO-joukkueesta – Valmentaja on saanut ainutlaatuisen mahdollisuuden

julkaistu: 14.09.2023 13:00

Juttua päivitetty: Twista siirtyy kiinalaisen Rare Atom -organisaation Counter-Strike-joukkueen päävalmentajaksi. KOVAn entinen valmentaja ja pelaaja Petteri ”peku” Jaakkola siirtyy niin ikään Rare Atomiin, hän analyytikon ja apuvalmentajan rooliin. Muu kokoonpano ei ole vielä selvillä.

Suomen menestynein CS:GO-valmentaja Slaava “Twista” Räsänen lähtee JANO-joukkueesta.

Räsänen siirtyy uusiin tehtäviin, joista hän kertoo tarkemmin lisää myöhemmin.

“Kiitos Jano ja kaikki pelaajamme viimeisen puolentoista vuoden ajalta, erityisesti Aleksi “allu” Jalli + nykyinen kokoonpanomme ja Lasse “ZOREE” Uronen. Toivotan teille kaikille parasta! Uudet haasteet odottavat minua. Kun mahdollisuus näyttäytyy, siihen tartutaan kaksin käsin, lisätietoa pian”, valmentaja kertoo Twitterissä eli X:ssä.

Räsänen rakensi uuden suomalaisen CS-kokoonpanon yhdessä Aleksi “allu” Jallin kanssa vuosien 2021-2022 vaihteessa. Aluksi tiimi kantoi nimeä temp, kunnes se liittyi viime vuonna perustettuun JANO-organisaatioon.

Kokoonpanomuutokset ovat vaikeuttaneet joukkueen taivalta, parhaimmillaan JANO on ollut maailman rankingissa sijalla 74. Räsäsen valmennuskauden huippuhetkiä ovat olleet muun muassa vuoden alussa kartan päähän jääminen suljetuista major-karsinnoista, sekä viime viikonloppuinen voitto Pelaajatcom Series Fall Final -turnauksessa.

Ennen JANOa Twista oli muun muassa ENCEn legendaarisen suomalaiskokoonpanon valmentaja. Joukkue eteni Katowicen majoreiden finaaliin vuonna 2019 ja voitti kansainvälisillä kentillä ykköstason turnauksia. Parhaimmillaan Twistan ENCE-joukkue oli maailman rankingissa sijalla 2.

Räsäsen uudesta työstä ei ole vielä tietoa, mutta ura jatkunee toisessa joukkueessa.

Kuva: Jano