SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatch-teemaiset Lego-pakkaukset vuotaneet nettiin
  • Atte
    Leppänen

Overwatch-teemaiset Lego-pakkaukset vuotaneet nettiin

julkaistu: 27.10.2018 19:01

Yhdysvaltalainen jälleenmyyjä Target on vuotanut nettiin tulevan Overwatch-Lego-malliston. Pakkauksia on tässä ensimmäisessä mallistossa kuusi erilaista ja niiden on määrä tulla kauppoihin ensi vuoden tammikuussa. Pelaajat.com uutisoi tulevista Overwatch-Legoista lokakuun alussa.

Pienin ja edullisin paketti on nimeltään Tracer vs. Widowmaker ja se sisältää 129 palikkaa. Paketin hinnaksi on ilmioitettu 14,99 dollaria. Nimensä mukaisesti paketti sisältää Tracer ja Widowmaker -figuurit, sekä myös Watchpoint Gibraltar -kartasta tutun payload-kärryn.

Hieman suurempi setti, Hanzo vs. Genji  sisältää 197 palikkaa ja sen hinta on 19,99 dollaria. Setti perustuu selvästi Overwatch-lyhytelokuvaan “Dragons”, ja se sisältääkin Hanzo- ja Genji-figuurien lisäksi Hanamura-mapin rekvisiittaa, sekä myös animaatiossa nähdyn vartijahahmon.

Pykälää suurempi setti, Dorado Showdown sisältää jo 419 palaa  ja maksaa 29,99 dollaria. Paketti keskittyy Overwatchin Dorado-karttaan ja sisältää McCree-, Reaper- ja Soldier 76 -figuurit, sekä Doradosta tutun payload-auton ja muuta kartan rekvisiittaa.

Tankkihahmoja sisältävä D.Va & Reinhardt sisältää 455 palaa ja maksaa 39,99 dollaria. Paketti sisältää luonnollisesti suuret D.va- ja Reinhardt-figuurit, ilman kummempaa oheissälää.

Toisiksi suurin setti Bastion sisältää 602 palaa ja maksaa 49,99 dollaria. Se sisältää nimensä mukaisesti yhden suuren Bastion-hahmon, jonka voi pakkauksen mukaan kätevästi muuttaa sekä kävelevään muotoon, että turretiksi, aivan kuten pelissäkin. Pakkaus sisältää myös Bastionin Ganymede-lintuystävän.

Malliston suurin setti on nimeltään Watchpoint: Gibraltar. Se sisältää 730 palaa ja kustantaa jo 89.99 dollaria. Mukana paketissa ovat Winston, Mercy, Pharah, ja Reaper. Paketti sisältää myös Watchpoint Gibraltar -kartalta löytyvän avaruussukkulan ja laukaisutelineen.

Kuvia vuotaneista seteistä löytyy Brothers Brick -Lego-teemaiselta sivustolta.

Kuva: Brothers Brick