SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatch saapuu nyt myös Legojen muodossa
  • Atte
    Leppänen

Overwatch saapuu nyt myös Legojen muodossa

julkaistu: 02.10.2018 21:33

Blizzard ja Lego enteilevät julkaisevansa Overwatch-teemaisia leluja. Aikaisemmin tänään Blizzardin julkaisemassa Twitter-videossa nähdään Overwatchin johtava suunnittelija Jeff Kaplan kokoamassa pelin maskottina tunnetun Tracerin muotoista Lego-hahmoa. Yllättäen hahmo herää eloon ja lennähtää pois kuvaruudusta. “Rakenna täydellinen tiimi, palikka kerrallaan”, kannustaa videon saateteksti.  Blizzard tai Lego eivät ole vielä jakaneet tarkempaa aikataulua tuotteiden ilmestymisestä kauppoihin. Ainoastaan videon saateteksti lupailee niitä saapuvaksi “pian”.

Elokuussa Blizzard julkaisi myös erilaisen teaserin, joka vaikuttaisi ennakoivan Overwatch-aiheisia minifiguureja. Myös Lego avasi sivulleen erityisen Overwatch-osion, mutta sekään ei ainakaan vielä tässä vaiheessa ole kovin informatiivinen. Sivulta kuitenkin löytyy kuva banaanien ja maapähkinävoipurnukan näköisistä Lego-palikoista, joka saattaa enteillä Winston-aiheisia Lego-tuotteita. Myös tämä sivu lupailee tuotteita ilmestyviksi “pian”.

Legon ja Blizzardin yhteistyö tuli ilmi toukokuussa lelujen lisenssointisopimuksessa. Blizzard ilmoitti myös ryhtyvänsä yhteistyöhön Hasbron kanssa tuodakseen markkinoille Overwatch-henkisiä Nerf-aseita ainakin D.va- ja Reaper-hahmojen hengessä.

Kuva: @blizzard Twitter-video