SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Onko tässä enää mitään järkeä? CS:GO tarrat vaihtoivat omistajaa uskomattomalla summalla
  • Sauli
    Rautiainen

Onko tässä enää mitään järkeä? CS:GO tarrat vaihtoivat omistajaa uskomattomalla summalla

julkaistu: 02.07.2021 21:30

Uutisoimme viime viikolla CS:GO:n kalleimmasta kaupasta, kun tiettävästi suurin summa skinien myynnin historiassa vaihtoi omistajaa

Tällä viikolla kaupankäynti on jatkanut paukkumistaan. Nyt ostaja on ostanut skinien sijasta Counter-Strikestä löytyviä virtuaalisia tarroja uskomattomalla summalla.

CS:GO kosmetiikkatuotteiden myyntiä seuraava ohnePixel kertoo, että Twitter-nimellä Lunar kulkeva venäläinen ostaja olisi tehnyt kaupat yhteensä kahdeksasta IEM Katowice 2014 Titan (Holo) -tarrasta.

Kahdeksan tarran paketin kokonaishinnaksi tuli järisyttävä 500 000 eli puoli miljoonaa dollaria. Täten kappalehinta tarroille osuu noin 62 000 dollariin.

Ennen tätä kauppaa korkein myyntihinta IEM Katowice 2014 Titan (Holo) -tarralle oli ollut viime syksynä maksettu 16 500 dollaria.

Selitys tarran suurelle hinnalle selittyy yksinkertaisesti kysynnän ja tarjonnan mukaan. Titan Holo -tarraa pystyi saamaan omakseen vain yhden tapahtuman ajan vuonna 2014, tehden niistä äärimmäisen harvinaisia.

Tarran suosio selittyy myös sen ulkonäöllä, joka miellyttää monia. Tarran hinta jatkaa nousuaan, sillä vain harva markkinoilla olevista tarroista on enää vailla kiinni liimattua pyssyä. Tarraamisen jälkeen tarraa ei voi käyttää uudelleen.

Eli, jos Steam-tavaroista löytyy sattumalta kaksi kappaletta näitä tarroja, voit niiden hinnalla ostaa vaikkapa uuden Mustang Mach 1 -kaaran. Rahaa jäisi vielä ylikin.

Lähde: Ginxtv Kuva: ohnePixel/Valve

Tuoreimmat uutiset: