SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Historian kalleimmat CS:GO skinit myytiin häikäilemättömään hintaan
  • Sauli
    Rautiainen

Historian kalleimmat CS:GO skinit myytiin häikäilemättömään hintaan

julkaistu: 29.06.2021 09:00

Counter Strike: Global Offensiven virtuaalimarkkinat rikkoivat jälleen ennätyksiä, kun tiettävästi suurin summa skinien myynnin historiassa vaihtoi omistajaa.

Yksittäisen skinin sijasta ostaja maksoi peräti 780 000 dollaria kahdesta eri skinistä. Toinen pyssyistä oli AK-47 Case Hardened ja toinen AWP Dragon Lore. Kauppa toimitettiin viime viikonloppuna.

Molemmissa skineissä on yhteensä neljä “Titan Katowice 2014” -holotarraa, jotka jo itsenään ovat omaisuuden arvoisia. Huhtikuussa yksi tälläinen tarra oli BitSkinin sivustolla arvoltaa noin 20 000 dollaria. Täten pelkästään ostettujen skinien tarrat ovat peräti 160 000 dollaria arvoltaan.

AWP Dragon Lore on yksi CS:GO:n tunnetuimmista ja harvinaisimmista skineistä. Dragon Lorea ei saa hintansa ja harvinaisuutensa vuoksi Steamin kauppapaikasta vaan ainoastaan kolmannen osapuolen sivustoilta, joilla ne vaihtavat omistajaa valtavilla summilla. Tällä kertaa myydyn Dragon Loren laatu on on ollut “Souvenir factory new”, eli paras mahdollinen.

AK-47 Case Hardened -skinistä tekee puolestaan erityisen ja hintavan sen sisältämän sinisen värin määrä. Kunnoltaan mörssäri on minimal wear.

Valve on tunnettu paitsi huippusuosituista kilpapeleistään, myös jättimäisistä virtuaalimarkkinoista peliensä ympärillä. Sekä Dota 2:n, että Counter-Striken ympärillä pyörii satoja miljoonia dollareita pelaajien ostaessa ja myydessä pelinsisäisiä esineitä keskenään.

Vaikka esineet usein pyörivät kymmenien tai satojen eurojen hinnoissa, on harvinaisimpien esineiden hintalapuissa huomattavasti useampia nollia.

Kuten BitSkin toteaa Twitter-tilillään, tämän kaupan jälkeen taitaa olla vain ajan kysymys milloin miljoonan taalan raja menee rikki.

Lähde: Esports.com

Tuoreimmat uutiset: