SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Nyt se varmistui – Marco “Snappi” Pfeiffer ja Eetu “sAw” Saha jättävät ENCE:n
  • Juuso
    Syngelmä

Nyt se varmistui – Marco “Snappi” Pfeiffer ja Eetu “sAw” Saha jättävät ENCE:n

julkaistu: 26.11.2023 12:46

Viimeaikaiset huhut ovat vetäneet entistä Astralis-kapteenia, Lukas “gla1ve” Rossanderia, sekä entistä Virtus.pron ja Apeksin päävalmentajaa, Jakub “kuben” Gurczynskia ENCE:en.

Lue lisää: ENCE:n sisällä kiehuu? — suomalaisvalmentaja kadoksissa, GOAT-kapteeni yhdistetty uuteen kokoonpanoon

ENCE vahvisti sunnuntaina tiedotteessaan, että sekä Marco “Snappi” Pfeiffer että Eetu “sAw” Saha jättävät joukkueen.

– Suuret kiitos Marcolle ja Eetulle, jotka ovat olleet suuri syy menestykseemme viimeisen kolmen vuoden aikana, ENCE:n general manager Niklas “Willkey” Ojalainen kiittää kaksikkoa.

– Nyt on tullut aika muutokseen, sillä Marco ja Eetu haluavat etsiä uusia mahdollisuuksia muualta. Tarjosimme heille kilpailukykyistä sopimusta, mutta tämä on heidän päätöksensä, jota kunnioitamme, Ojalainen jatkaa.

Laivan jättävä kapteeni Pfeiffer kiittää ENCE:ä.

– Suuret kiitokset koko ENCE:n väelle. Kiitos valmentajalleni ja kaikille joukkuetovereilleni. Teitte minusta onnellisen ja olen ikuisesti kiitollinen luomastamme siteestä toisiimme. Tiedän, että tulette voittamaan jatkossakin, Pfeiffer kiittää.

Suomalaisvalmentaja Eetu “sAw” Saha liittyi ENCE:n joukkueeseen vuonna 2020. Valmentajan pesti oli Sahalle uransa ensimmäinen.

– Kaikki hyvä loppuu aikanaan, kuten tämäkin. Samalla ajattelen kuitenkin, että jossain on tarjolla jotain vielä parempaa. Urani on nyt siinä pisteessä, että koen päätökseni olevan oikea. Helppo se ei kuitenkaan ollut, Saha toteaa.

– Kiitos ENCE:lle saamastani tilaisuudesta kolme vuotta sitten. Saamani luottamus ajoivat minut aina vain parempiin ja parempiin tuloksiin. Kehityin sekä ihmisenä että valmentajana, Saha kiittää koko ENCE:n organisaatiota.

ENCE:n toimitusjohtaja, Mika “Miqaqu” Kuusisto, kiittää kaksikkoa.

– Kiitos Marco, kun uskoit meihin. Tiesimme jo ensimmäisestä päivästä lähtien kanssasi, että tämä kapteeni tekee kaikkensa, jotta joukkue menestyisi. Kaikkea hyvää jatkoon, Kuusisto kiittää lähtevää kapteenia.

– Kiitos Eetu, kun autoit meitä rakentamaan ENCE:stä jälleen huippujoukkueen noina sekavina ja vaikeina aikoina. Kaikkea hyvää jatkoon, Kuusisto kiittää myös lähtevää valmentajaa.

ENCE:n tiedotteen voit lukea kokonaisuudessaan tästä.

Lähde: ENCE | Kuva: ENCE YouTube