SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Nyt se varmistui – device palaa Astralikseen
  • Juuso
    Syngelmä

Nyt se varmistui – device palaa Astralikseen

julkaistu: 26.10.2022 15:05

Jaxonin mukaan Nicolai “device” Reedtzin siirto Astralikseen on varmistunut. Device pelasi viimeksi Ninjas in Pyjamasissa IEM Wintereillä 2021, joten hän on ollut poissa ammattiotteluista melkein vuoden. Pelivirettään hän on pitänyt viime aikoina yllä pelaamalla runsaasti FACEIT-otteluita.

27-vuotias device on yksi CS:GO-historian tasaisimmista pelaajista. Hänet on valittu kahdenkymmenen parhaan pelaajan listalle jokaisena vuonna vuodesta 2014 eteenpäin. Tänä vuonna devicea tuskin listalla nähdään hänen olemattoman ottelumäärän vuoksi.  Device on voittanut Astraliksen kanssa ennätykselliset neljät majorit. Kaksi kertaa hänet on valittu major-turnauksen parhaaksi pelaajaksi. Device palaa siirron myötä pelaamaan kahden entisen joukkuetoverinsa, Lukas “gla1ve” Rossanderin ja Andreas “Xyp9x” Højslethin, kanssa.

Devicen siirtohistoria on ollut erikoisia mutkia täynnä. Ensin Ninjas in Pyjamas osti hänet historian suurimmalla summalla Astraliksesta, miljoonalla dollarilla, huhtikuussa 2021. Hänet penkitettiin kokoonpanosta tammikuussa 2022. Lähteiden mukaan device maksoi omasta pussistaan suuren summan rahaa päästäkseen Ninjas in Pyjamasiin.

Lue lisää: Device maksoi omasta pussistaan suuren summan päästäkseen NIPiin

Astralis on tehnyt kokoonpanomuutoksia sen jälkeen, kun joukkue ei onnistunut karsiutumaan ensi viikolla alkaville Rio de Janeiron majoreille.

Lue lisää: Astralis erotti valmentajansa – akatemiajoukkueen valmentaja paikkaamaan

Lue lisää: Järkyttävät tapahtumat varjostavat k0nfigin Astralis-eroa: “Väkivalta ei ole koskaan ratkaisu”

Devicelle tietä kokoonpanossa tekisi mitä todenäköisemmin Asger “Farlig” Jensen, jonka AWP-otteet ovat olleet hyvin epätasaisia läpi vuoden. Akatemiapelaaja Mikkel “MistR” Thomsen on pelannut joukkueessa Kristian “k0nfig” Wienecken tilalla, mutta hänen pysyvää paikkaansa joukkueessa ei ole vahvistettu.

Astraliksen uusi kokoonpano

  • Andreas “Xyp9x” Højsleth
  • Lukas “gla1ve” Rossander
  • Nicolai “device” Reedtz
  • Mikkel “MistR” Thomsen (stand-in)
  • Benjamin “blameF” Bremer

Joukkuetta valmentaa väliaikaisesti Peter “casle” Toftbo Ardenskjold.

Lähde: Jaxon | Kuva: AstralisCS