SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astralis erotti valmentajansa – akatemiajoukkueen valmentaja paikkaamaan
  • Juuso
    Syngelmä

Astralis erotti valmentajansa – akatemiajoukkueen valmentaja paikkaamaan

julkaistu: 12.10.2022 18:57

Ensimmäistä kertaa major-turnauksen ulkopuolelle jäänyt Astralis on päättänyt erottaa päävalmentajansa, Martin “trace” Heldtin. Astralis epäonnistui Euroopan suljetussa karsintaturnauksessa, eikä etene 31. lokakuuta alkavaan major-turnauksen Brasilian Rio de Janeiroon.

Päävalmentajan erottamisen lisäksi Astralis ja Kristian “k0nfig” Wienecke päättivät, ettei hän jatka joukkueen pelaavassa kokoonpanossa Maltan järkyttävien tapahtumien jälkeen.

Lue lisää: Järkyttävät tapahtumat varjostavat k0nfigin Astralis-eroa: “Väkivalta ei ole koskaan ratkaisu”

Astraliksen akatemiajoukkueen, Astralis Talentin päävalmentaja, Peter “casle” Ardenskjold, siirtyy väliaikaisesti pääjoukkueen valmentajaksi. Joukkueen pysyvä viides pelaaja on vielä mysteeri, mutta joukkueen kanssa suljetut major-karsinnat pelannut Astralis Talentin Mikkel “MistR” Thomsen pelaa joukkueen kanssa ainaki tulevat BLAST Premier Fall Showdownit.

Astralis neuvottelee lähteiden perusteella entisen AWP-tähtensä, Nicolai “device” Reedtzin kanssa. Muun muassa Jaxonin mukaan device haluaa liittyä takaisin Astraliksen pelaavaan kokoonpanoon.

Astraliksen toimitusjohtaja, Anders Hørsholt, kertoo, että tulevina viikkoina ja kuukausina joukkueelle tehdään remontti, jossa tehdään mahdollisia rooli- ja pelaajamuutoksia.

– Olemme asettaneet riman äärettömän korkealle vuosien 2018 ja 2019 saavutuksillamme. Kukaan ei tule saavuttamaan samanlaista dominoivaa kautta. Meidän on korjattava pelilliset asiat, jotta pystymme jälleen kilpailemaan turnausvoitoista. Tämä ei tapahdu yhdessä yössä, mutta työ on alkanut, Hørsholt sanoo.

Lähde: HLTV | Kuva: Berlingske