SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Nousijat Heimo ja RoundsGG I Joulukalenteri luukku #4
 • Saara
  R

Nousijat Heimo ja RoundsGG I Joulukalenteri luukku #4

julkaistu: 04.12.2023 09:00

Vuosi 2023 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomille yksi kaikkien aikojen hermeettisimmistä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta Pelaajatcomin perinteisen joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Counter-Strike 2 -peli. 1.–24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin jutun liittyen CS2:een eri näkökulmista. Ensimmäisinä neljänä päivänä esittelemme suomalaisia Counter-Strike 2 -ammattilaisjoukkueita ja -organisaatioita, tänään vuorossa on tästä teemasta viimeinen, eräänlainen tuplaluukku.

#3 Luukku: Heimo Esports ja RoundsGG

Heimo Esports on lyhyestä historiastaan huolimatta täynnä kokemusta, jonka turvin tähdätään kotimaan kärkikahinoihin. Joukkue perustettiin lokakuussa 2022 espoolaisen urheiluseuran Westend Indiansin alaisuuteen. Valmentajana on alusta asti toiminut Kristo “r0tta” Lindfors, joka myös jatkaa nyt, kun Counter-Striken parissa on alkanut uusi aikakausi.

Lokakuussa julkistettiin muutoin uudistunut Heimon CS-tiimi. Messiin tuli mm. JANOssa ja RoundsGG:ssä ansioitunutta porukkaa. Peliä kipparoi Tony “arvid” Niemelä, joka on pelannut aiemmin JANOssa ja tempissä sekä erityisen menestyksekkäästi SJ Gamingissa.

Heimon tavoite on saada jalka oven väliin CS-skenen uudistuksessa ja vakiinnuttaa paikka suomijoukkueiden huipulla.

Heimon CS2-kokoonpano (joulukuu 2023):

 • Tony ”arvid” Niemelä
 • Jasper ”japE” Svensberg
 • Olli ”oopee” Piispanen
 • Otto ”ottob” Virtanen
 • Olli ”Tumppis” Nousiainen

Joukkuetta valmentaa Kristo “r0tta” Lindfors.

 

Tumppiksen aiempi tiimi RoundsGG on perustettu perhepiirissä maaliskuussa 2021. Toimari Jussi Kallioniemi pisti organisaation pystyyn jälkikasvunsa CS-uran innoittamana. Nykyäänkin pojista Kosti “Kollo” Kallioniemi pelaa edustusjoukkueessa ja Nuutti ”RautaNauta” Kallioniemi toimii ohjausryhmässä. Valmentamishommia tiimissä hoitaa Toni “FrisKy” Nikka. Counter-Strikeen keskittyneellä organisaatiolla on edustusjengin lisäksi akatemiajoukkue RoundsUnity.

Kahden ja puolen vuoden aikana RoundsGG on onnistunut nousemaan alimmalta sarjatasolta Counter-Strike 2:n ensimmäiselle ESEA Advanced -liigakaudelle. Ainoastaan ESL Pro Leaguessa pelaava ENCE on kotimaisista joukkueista korkeammalla tasolla ESEA:n sarjoissa.

RoundsGG:n CS2-kokoonpano (joulukuu 2023):

 • Panu “p12” Schutschkoff
 • Kosti “Kollo” Kallioniemi
 • Timo “m0n0xx” Irmasto
 • Topi “LYNXi” Kauppi
 • Miika “welho” Mäki-Hoimela

Joukkuetta valmentaa Toni “FrisKy” Nikka.

Palkintoja tuhansien eurojen arvosta

Pelaajatcomin joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-, X- ja TikTok-sivuilla. Kaikkien seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa pelaamiseen liittyviä tuotteita tuhansien eurojen edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia sosiaalisessa mediasa.

Tarkemmat ohjeet joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät somekanavien joulukalenteri-julkaisuistamme.

Muista lukea myös aiemmat luukut

Luukku #3 – JANO menestyy kotimaassa

Luukku #2 – HAVU on murtautumassa takaisin Counter-Striken-huipulle

Luukku #1 – ENCE on Suomen tunnetuin ja menestynein esports-organisaatio

Kuva: Valve, Roundsgg, Heimo Esports