SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
NIP ja Aleksib pelaavat BLAST-syksyn finaaliturnauksen puolivälierissä tänä iltana
  • Juuso
    Syngelmä

NIP ja Aleksib pelaavat BLAST-syksyn finaaliturnauksen puolivälierissä tänä iltana

julkaistu: 25.11.2022 15:53

Pelaajatcom näyttää BLAST-syksyn finaaliturnauksen suorana Twitchissä. Turnaus pelataan Tanskan Kööpenhaminassa. Turnauksen voittaja etenee BLAST-Maailmanfinaaleihin, jotka pelataan Abu Dhabissa 14.–18. joulukuuta.

Lue Aleksi “Aleksib” Virolaisen haastattelu lohkovaiheen jälkeen: NIP taisteli tiensä puolivälieriin – Aleksib ratkaisevasta kierroksesta: “Olis voinu mennä smoothimminkin”

Pudotuspelijoukkueet selvillä

Keskiviikkona ja torstaina pelattiin turnauksen lohkovaihe. A-lohkosta kahdella puhtaalla voitolla suoraan välieriin eteni FaZe. Eurooppalaisjoukkue voitti avausottelussaan OG:n puhtaasti karttavoitoin 2–0 ja sen jälkeen Rio de Janeiron majoreilla hopeaa saavuttaneen Heroicin niin ikään puhtaasti 2–0. Heroic eteni ylemmän kaavion finaalitappiolla puolivälieriin.

Suomalaiskapteeni Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama Ninjas in Pyjamas (NIP) eteni alemman kaavion kautta pudotuspeleihin, kun joukkue hävisi avausottelussaan Heroicille karttavoitoin 2–1, mutta voitti sen jälkeen ratkaisevassa ottelussa OG:n puhtaasti 2–0.

Toisesta lohkosta suoraan välieriin itsensä pelasi Liquid, joka voitti avausottelussaan G2 Esportsin puhtaasti 2–0 ja sen jälkeen Navin ylemmän kaavion finaalissa karttavoitoin 2–1. Viimeisenä pudotuspelijoukkueena turnauksessa nähdään G2 Esports, joka kukisti brasilialaisen Fluxon ratkaisevassa ottelussa puhtaasti 2–0.

Pudotuspelien aikataulu

Puolivälierät pelataan tänään ja ne alkavat jo noin tunnin kuluttua. Kello 16.30 alkavassa puolivälieräottelussa kohtaavat Heroic ja G2 Esports. Iltaottelussa nähdään suomalaisväriä, kun Aleksib ja NIP kohtaavat Aleksandr “s1mple” Kostylievin tähdittämän Navin kello 20.

  • 16.30 – Heroic vs G2 Esports (BO3)
  • 20.00 – Ninjas in Pyjamas vs Navi (BO3)

Turnaus jatkuu lauantaina, kun vuorossa on välierät, jotka pelataan niin ikään kello 16.30 ja 20. Loppuottelu pelataan sunnuntaina kello 18.30.

Lähde: HLTV | Kuva: BLAST