SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Natus Vincere neuvottelee Virtus.pron kanssa, tähtipelaaja nousemassa kapteeniksi
  • Juuso
    Syngelmä

Natus Vincere neuvottelee Virtus.pron kanssa, tähtipelaaja nousemassa kapteeniksi

julkaistu: 31.05.2022 21:29

Uutisoimme sunnuntaina, että Natus Vincere penkitti pelinsisäisen johtajansa, Kirill “Boombl4” Mikhailovin, korkeiden maineriskien takia. Keskustelu uudesta Natus Vinceren pelaajasta on käynyt tällä viikolla vilkkaana.

Lue lisää: CS:GO-superjoukkueen kapteeni penkitetty – Yhteisö haikeana

Natus Vinceren toimitusjohtaja, Alexey “xaoc” Kucherov kertoi Dexertolle, että Denis “electroNic” Sharipov olisi ottamassa pelinsisäisen johtajan paikan joukkueessa. Kucherovin mukaan organisaatio neuvottelee Virtus.pron kanssa siitä, että joukkueesta vapautettu Timur “buster” Tulepov liittyisi joukkueeseen.

Neuvotteluja vaikeuttaa se, että Virtus.pro on venäläinen organisaatio, jolla on kytköksiä Venäjän hallintoon. Ukrainalaisena organisaationa Natus Vincere on halunnut kitkeä pois kaikki yhteydet Venäjän hallintoon sen jälkeen kun Venäjä aloitti suurhyökkäyksen Ukrainaan helmikuussa.

Tässä vaiheessa tiedetään, ettei Natus Vincere aio maksaa busterin siirrosta Virtus.prolle maailman tilanteen takia. Siirto edellyttäisikin, että Virtus.pro vapauttaisi busterin vapaaksi pelaajaksi.

Natus Vinceren kokoonpano

  • Aleksandr “s1mple” Kostyliev
  • Denis “electroNic” Sharipov
  • Ilya “Perfecto” Zalutskiy
  • Valeriy “b1t” Vakhovskiy

Joukkuetta valmentaa Andrey “b1ad3” Gorodenskiy

Lähteet: HLTV, Dexerto | Kuva: PGL