SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Mitä?! Tämä CS:GO-puukko maksaa yli 1,2 miljoonaa euroa
  • Toimitus

Mitä?! Tämä CS:GO-puukko maksaa yli 1,2 miljoonaa euroa

julkaistu: 17.09.2021 22:30

Uutisoimme elokuussa väitetysti kalleimmasta CS:GO-skinistä. Nyt skinistä on talkEsports -sivuston mukaan tehty tarjous, joka nostaa hintaa yhä korkeampiin lukemiin.

Skinien [eli pelinsisäisten kosmeettisten varusteiden] vaihtaminen, ansaitseminen ja ostaminen on ollut iso osa CS:GO:ta jo vuosien ajan.

Vaikka esineet usein pyörivät parhaimmillaan kymmenien tai satojen eurojen hinnoissa, on harvinaisempien esineiden hintalapuissa huomattavasti useampia nollia.

CS:GO-skinien markkinoilla nämä erityisen kalliit kosmetiikat tulevat esille toisinaan, mutta tämä kyseinen puukko on hinnaltaan aivan omaa luokkaansa. Kyseessä on puukko, josta on tarjottu nyt peräti 1,2 miljoonaa euroa, eli noin 1,4 miljoonaa dollaria.

Puukon omistaja on käyttäjä nimeltä “Newb Rage” ja puukko kyseessä on Karambit I Case Hardened, jossa on erityisen paljon sinistä väriä.

Alla olevalla videolla voit nähdä, kuinka halukas ostaja otti yhteyttä striimaaja ja CS:GO-skinikauppias ohnePixeliin, ja pyysi tätä lähettämään tarjouksen puukon omistajalle, joka on tarkka yksityisyydestään.

Ostaja tarjosi puukosta 1,2 miljoonaa euroa, joka on jo yksinään tiettävästi suurin summa koko CS:GO-skinikauppojen historiassa, mutta myyjä kieltäytyi tarjouksesta vedoten liian pieneen hintaan.

CS:GO-skinien hintojen suurta nousua voi selittää talkEsportsin mukaan pelin suosion lisäksi kryptovaluuttojen ja ylipäänsä pelinsisäisten tavaroiden yleistymisellä. Täten hinnat saattavat vastedes vain nousta edelleen korkeampiin lukemiin.

Esimerkiksi monille pelaajille tuttu AWP Dragon Lore kustansi vielä muutama vuosi sitten 2000 dollaria, mutta nyt sen hinta on kunnosta riippuen reippaasti yli  10 000 dollaria.

Kuva: ohnePixel YouTube-kanava näyttökuva Lähde: talkEsports

Tuoreimmat uutiset: