SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Käsittämätön summa! – Väitetysti kallein CS:GO-skini löydetty
  • Sauli
    Rautiainen

Käsittämätön summa! – Väitetysti kallein CS:GO-skini löydetty

julkaistu: 05.08.2021 21:00

Skinien [eli pelinsisäisten kosmeettisten varusteiden] vaihtaminen, ansaitseminen ja ostaminen on ollut iso osa CS:GO:ta jo vuosien ajan.

Vaikka esineet usein pyörivät parhaimmillaan kymmenien tai satojen eurojen hinnoissa, on harvinaisimpien esineiden hintalapuissa huomattavasti useampia nollia.

Uutissivusto AFKGamingin uutisoi vastikää, että suosittu YouTubettaja ja skinikauppias ohnePixel löysi vastikää skinin, jota hinta-arvion jälkeen pidetään koko pelin kalleimpana. Skini kyseessä oli Karambit Case Hardened -puukko.

ohnePixel löysi skinin selatessaan CS:GO Exchange Item Database -sivustoa. Puukon omistajan identiteetistä ei tiedetä juuri mitään, sillä Steam-käyttäjä on yksityinen.

Tiedot puukosta kuitenkin löytyivät. Kyseessä on Factory New -kuntotason, 0.0480 Wear Rating -arvon omaava toiselta puolelta lähes kokonaan sininen Case Hardened Karambit puukko. Näillä ominaisuuksilla se on lienee yksi pelin harvinaisimmista skineistä,

AFKGaming -sivuston mukaan puukon omistaja on ilmeisesti ostanut skinin vuonna 2016 hintaan 100 000 dollaria. Hinta on siitä noussut valtavasti.

“Jos omistaja myisi sen, jos hän laittaa sen myyntiin esimerkiksi kiinassa, uskoisin tämän arvon ja en vitsaile, keskustelin keräilijäystävieni kanssa, se maksaisi 800 000 dollaria”, kertoo ohnePixel.

CS:GO-skinejä on myyty päättömillä summilla siitä asti, kun kosmeettiset lisävarusteet pelissä esiteltiin 2014. Aiemmin tänä vuonna uutisoimme valtavista kaupoista, kun ostaja maksoi 780 000 dollaria kahdesta eri skinistä.

Lähde: AFKGaming

Tuoreimmat uutiset: