SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Miksi Valve-pomo Gaben ei tullut yksillekään CS:GO-majoreille?
  • Juuso
    Syngelmä

Miksi Valve-pomo Gaben ei tullut yksillekään CS:GO-majoreille?

julkaistu: 24.05.2023 23:14

 

CS:GO:n historian viimeiset majorit päättyivät kotiyleisön riemuksi Vitalityn voittoon Ranskan Pariisissa. Mathieu “ZywOo” Herbaut kruunattiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi, ja Peter “dupreeh” Rasmussen nousi ainoana CS:GO-pelaajana viiteen major-mestaruuteen.

Lue lisää: Vitality on viimeisten CS:GO majoreiden mestari – Kapteeni haistatti kaikille pitkät

Yllättäjäfinalisti GamerLegionin pelaajia vedetään jokaisessa huhussa huippujoukkueesta toiseen, mutta näiden puheenaiheiden lisäksi CS-ihmisten huulilla on yksinkertainen kysymys, missä oli Gabe Newell?

Monet odottivat Valven toimitusjohtajan saapuvan paikalle historialliseen CS:GO-turnaukseen. Sen sijaan Gabenia ei nähty vilaukseltakaan. Monet toivoivat kuulevansa lisää kesällä saapuvasta Counter-Strike 2 -pelistä, mutta uutta Counter-Strikea hädin tuskin mainittiin koko turnauksen aikana.

Gabe Newell ja Valve tunnetaan CS:GO:n lisäksi Dota 2 -videopelistä, joka on saanut vuosien aikana rutkasti enemmän huomiota yhtiöltä kuin Counter-Strike. Muun muassa turnauspotit ovat paljon suurempia Dota 2 -turnauksissa.

Nähtävästi Dota 2 kiinnostaa Gabenia niin paljon enemmän, että edes CS:GO-historian tärkein turnaus ei saanut toimitusjohtajaa saapumaan paikalle.

Lähde: Win.gg | Kuva: Gabe Newell