SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
overwatch doomfist
  • Atte
    Leppänen

Lisää nerfejä Brigitelle ja Doomfistille

julkaistu: 18.11.2018 12:50

Vain muutama päivä sitten uutisoimme Overwatchin support-hahmo Brigitteä koskevasta nerfistä, jonka myötä hän ei voi enää käyttää shield bash -toimintoaan muiden hahmojen kilpien läpi. Moni pelajaa koki uudistuksen ongelmalliseksi ja Brigiten hahmolle turmiolliseksi, jopa koko pelin metaa kurjentavaksi.

Nyt uudessa PTR-testiserveriä koskevassa foorumipostauksessa Overwatch-kehittäjä Geoff Goodman kertoi, että Brigitten shield bashin vahinkoa tiputetaan alkuperäisestä 50:sta viiteen. Brigiten inspire -toiminnon parantavaa vaikutusta on kuitenkin kohotettu, mutta monetkaan pelaajat eivät usko sen riittävän nostamaan hahmoa kuopasta, johon se on jo heitetty. Nykyinen uudistus tarkoittaa mm. sitä, että Brigitte ei enää voi tappaa lähelle päässyttä Traceria kombollaan. Lisäksi Brigiten shield bashiin kohdistuneet nerfaukset tekevät jo valmiiksi vahvasta Reinhardtista vieläkin varmemman valinnan jokaiseen peliin.

Blizzardin nerfaava koura tarttui vähemmän yllättäen myös DPS-hahmo Doomfistiin, joka kieltämättä on ollut viimeisimmässä metassa vahvoilla. Doomfistin vihollista kohti vetävää seismic slam -hyökkäystä on muutettu siten, että hyökkäkysen uhri ei enää menetä hahmonsa hallintaa iskun jälkeen. Myös Doomfistin ultimatea, meteor strikeä on muutettu niin, että iskun täyden vahingon antavaa sisempää rengasta on hieman suurennettu, mutta ulommalle renkaalle kohdistuvaa vahinkoa on kutistettu 300:sta aina 200:n. Jos nämä uudistukset menevät läpi, koittaa Doomfist-maineille huonot ajat, sillä hahmolla voi näiden ja aikasempien nerfien jälkeen olla hyvin vaikea saada tappoja lainkaan.

Nähtäväksi jää, menevätkö kaavaillut uudistukset PTR:stä aina live-servereille ja tarkoittaako tämä, että Overwatch saa taas kaksi uutta hahmoa, jotka eivät juuri enää peliaikaa näe.

Kuva: Overwatch