SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kuva: Kanoille skinejä Counter-Strike: Global Offensiveen?
  • Sauli
    Rautiainen

Kuva: Kanoille skinejä Counter-Strike: Global Offensiveen?

julkaistu: 28.05.2021 15:30

Counter-Strike Global Offensive on kilpailullinen ja lukemattomia tunteita herättävä teos. Vuosien menestyksestä ja pitkästä iästään huolimatta (tai peräti sen vuoksi) peli ei koskaan ole unohtanut omintakeista huumoriaan, josta yhtenä esimerkkinä voinee pitää pelin kartoista löytyviä kanoja.

Kanat hengailevat ympäri Counter-Striken maailmaa ja kotkottavat päin naamaa kun esim. pelaaja harjoittelee”bunnyhoppailua” tai koettaa löytää hyvää kulmaa heittää valokranaattia.

Kuukausi sitten kanat saivat uudet päivitetyt höyhenet samassa päivityksessä, jossa myös uusi Ancient kartta lisättiin aktiiviseen karttavalikoimaan.

Uusista höyhenistä selkeästi inspiroiduttiin. Pelin Reddit-sivulla julkaistiin vastikää valokuva CS:GO:n kanoista, tällä kertaa niitä peitti kuitenkin muukin kuin päivitetyt höyhenet.

Käyttäjä oli päättänyt leikitellä ajatuksella, jossa kanoista tehtäisiin CS:GO-skinejä [Skinit ovat pelinsisäisiä maksullisia pelihahmojen ja pyssyjen ulkoasuja]. Lopputuloksena on riemastuttava The Egg Collection:

The Egg Collectionista löytyy muun muassa Fade ja War Chick -skinit. Nähtäväksi jää innostuuko pelinkehittäjä Valve tuoreesta kana-ideasta.

Kuva: Reddit

Tuoreimmat uutiset: