SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jymypäivitys! Train poistuu CS:GO:n aktiivisesta karttavalikoimasta – Yllättävä kartta tilalle
  • Sauli
    Rautiainen

Jymypäivitys! Train poistuu CS:GO:n aktiivisesta karttavalikoimasta – Yllättävä kartta tilalle

julkaistu: 04.05.2021 07:00

Pelinkehittäjä Valve julkaisi viime yönä Suomen aikaan uuden CS:GO päivityksen. Muhkea paketti kuoppasi operaatio Broken Fangin, teki Prime Matchmakingista vakio-ominaisuuden ja sisälsi muun muassa uuden aselaatikon ja päivitystä kanojen visuaaliseen ulkonäköön. Isoin paukku oli kuitenkin päivityksen “maps” -osiossa.

Valve vetää klassikkokartta Trainin aktiivisesta karttavalikoimasta ja paikkaa sen Ancientilla, joka on saanut päivityksessä runsaasti muutoksia pohjustaen kartan kilpailullista debyyttiä.

Aktiivinen karttavalikoima on se, mitä kilpailullisissa ja ammattilaistason CS:GO-otteluissa pelataan. Täten Valven päätöksen myötä niin ammattilaisjoukkueiden kuin miksei satunnaisten kynäripelaajienkin tulee opetella uuden kartan salat.

Ancient muistuttavaa suuresti Counter-Strike klassikkokartta Aztecia.

 

Valven mukaan muutos karttavalikoimissa astuu voimaan toukokuussa eri puolilla maailmaa järjestettävien (RMR) major-karsintaturnausten jälkeen. Näiden turnausten ollessa paketissa on Trainille ainakin toistaiseksi sanottava hyvästit ammattilaistasolla.

Ancientin lisäys on ensimmäinen muutos aktiiviseen karttavalikoimaan sitten Vertigon lisäyksen, joka tapahtui maaliskuussa 2019. Tuolloin yhteisön mielipiteet jakanut Vertigo tuli Cachen tilalle.

Ancient lisättiin peliin Operation Broken Fangin mukana joulukuussa 2020. Kartan saapuminen aktiiviseen karttavalikoimaan Trainin tilalle on Valvelta vahva osoitus siitä, että uutta uskalletaan kokeilla vanhan klassikonkin kustannuksella.

Tuoreimman CS:GO päivityksen voi lukaista kokonaisuudessaan täältä tai alta.

Tuoreimmat uutiset: