SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Koronavirus iski Overwatch Leagueen – Kiinan ottelut peruttiin kokonaan
  • Niko
    Nikkilä

Koronavirus iski Overwatch Leagueen – Kiinan ottelut peruttiin kokonaan

julkaistu: 31.01.2020 12:00

Uutisoimme maanantaina Kiinassa levinneen koronaviruksen vaikutuksesta maan e-urheilutapahtumiin. Toissapäivänä saatiin tietää, että myös Activision Blizzardin Overwatch League on joutunut tekemään vaikeita päätöksiä virusalloon vuoksi.

Liiga ilmoitti Twitterissään, että se on peruuttanut Kiinassa helmi- ja maaliskuussa järjestettävät ottelunsa. Liigaisäntinä olisivat tällöin toimineet Shanghai Dragons ja Hangzhou Spark. Kiina on yksi Overwatch Leaguen suurimmista alueista, ja sitä edustaa siellä neljä joukkuetta, joten virusaalto aiheuttaa takuulla kovaa hallaa liigatoiminnalle.

Peruutetut ottelut tullaan yhä pelaamaan, mutta niiden tarkka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Shanghai Dragons ilmoitti jo julkaisemassaan Twiitissä pyrkivänsä hyvittämään faneilleen peruutettujen lippujen hinnan.Joukkue lupasi myös järjestävänsä heinäkuun otteluviikonlopunsa entistäkin isommalla areenalla.

Kyseessä ei ole ainoa varotoimi, jonka joukkueet ovat joutuneet tekemään viruksen vuoksi. Guangzhou Charge ja Shanghai Dragons ilmoittivat jo aiemmin siirtävänsä harjoitustilansa Kiinasta Etelä-Koreaan joukkueidensa hyvinvoinnin vuoksi.

Lähde: Overwatch League Kuvalähde: Blizzard