SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
Näin koronavirus vaikuttaa e-urheiluun – Huippuliigan pelit jäädytettiin
  • Niko
    Nikkilä

Näin koronavirus vaikuttaa e-urheiluun – Huippuliigan pelit jäädytettiin

julkaistu: 27.01.2020 10:00

Kiinasta alkunsa saanut koronavirus on aiheuttanut huolia myös e-urheilumaailmassa, jolle Kiina on tärkeä ja merkittävä alue. Tänään saatiin tietää, että yksi maailman kovimmista League of Legends -liigoista, Kiinassa pidettävä järjestettävä LoL Pro League (LPL), on jo päättänyt lykätä otteluitaan virusaallon vuoksi.

Tänään julkaistun twiitin mukaan liiga tulee toistaiseksi lykkäämään kautensa toisen viikon otteluita. Vielä ei tiedetä. koska paluu normaaliin otteluaikatauluun tapahtuu.

“Olemme päättäneet lykätä LPL:n toista viikkoa, kunnes voimme varmistaa pelaajiemme ja faniemme turvallisuuden. Pyydämme vilpittömästi anteeksi faneiltamme tilanteesta ja tulemme jakamaan kaiken mahdollisen tiedon heti, kun se vain on mahdollista. Pysykää turvassa ja kiitoksia tuestanne!”, Twiitissä sanottiin.

Virusaalto on aiheuttanut huolta paitsi Kiinassa järjestettävistä alueellisista liigoista, myös kansainvälisistä turnauksista, kuten LoL:in Shanghaissa järjestettävästä World Championshipista ja Overwatch Leaguen paikallispeleistä. Turnausjärjestäjä WESG teki jo aiemmin tällä viikolla päätöksen peruuttaa Macaussa järjestettävän CS:GOn Apac-finaalin.

Lähde: Dailyesports