SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Knockout alkoi – katso tästä BLAST-turnauksen torstain tulokset
  • Juuso
    Syngelmä

Knockout alkoi – katso tästä BLAST-turnauksen torstain tulokset

julkaistu: 26.08.2022 11:27

Pelaajatcom näyttää BLAST Premier Fall Groups 2022 -turnauksen ottelut suorana Twitchissä. Kanavallemme pääset tästä.

Tänään pelataan jälleen kolme ottelua. Aikataulun löydät tämän jutun lopusta!

Lohkovaiheen jälkeen edettiin Knockout-vaiheeseen, jossa pelattiin torstaina ensimmäinen kierros. Kertauksen vuoksi voit lukea jokaisen lohkon tulokset alla olevista jutuistamme.

Lue lisää: Spinxillä kelpo debyytti Vitalityn paidassa – Lue Blast-turnauksen A-lohkon tulokset tästä

Lue lisää: Uusi G2 floppasi – katso tästä BLASTien B-lohkon tulokset

Lue lisää: Maailman paras joukkue kohtasi voittajansa – katso tästä BLASTin C-lohkon tulokset

Toisin kuin lohkovaiheen ottelut, pelataan Knockout-vaiheen ottelut “paras kolmesta” -periaatteella. Kierroksia on yhteensä kolme ja jokaisella kierroksella pelataan kolme ottelua. Ensimmäisen kierroksen hävinneet joukkueet putoavat suoraan jatkosta, eivätkä etene Last Chance -vaiheeseen, vaan menevät BLAST Showdowniin.

Torstain avauskierroksella kohtasivat OG ja Complexity, G2 ja BIG sekä NIP ja Evil Geniuses.

Complexity ei päässyt yllättämään

OG:n ja Complexityn välisen ottelun kartoiksi valittiin Ancient (OG), Overpass (Complexity) ja Inferno.

Yleensä vahvana CT-karttana pidetty Ancient oli siinä mielessä erikoinen, että terroristipuolella aloittanut OG voitti avauspuoliskon peräti 11–4. Voiton olisi pitänyt olla täysi ylijuoksu OG:lle, mutta Complexity voitti sekin peräti yhdeksän terroristikierrosta. Avauskartta meni OG:lle lopulta niukasti 16–13.

Overpass olikin sitten sitä OG:n täydellistä ylijuoksua. 16–4 tulokseen päättyneessä kartassa Complexity voitti avauspuoliskolla vain neljä terroristikierrosta. OG:n uusi AWP-pelaaja, Abdul “degster” Gasanov, otti Overpassiin komean 1.91 ratingin ja koko otteluun sen parhaan ratingin, 1.49.

m0NESYn ensimmäinen ässä G2-paidassa

G2 ja BIG kohtasivat Vertigossa (G2) ja Dust2:ssa (BIG). Kolmas kartta olisi ollut Mirage.

Avauskartta, Ancient, alkoi erityisesti Ilya “m0NESY” Osipovin kannalta loistavasti, kun hän otti pistoolikierroksella ässän. Kyseinen ässä oli m0NESYn ensimmäinen G2-paidassa.

Vertigon avauspuolisko oli lopulta hyvin tasainen, kun CT-puolella aloittanut G2 johti karttaa tauolle mentäessä vain 8–7.

Toisella puoliskolla tilanne oli aivan toinen, kun terroristipuolelle vaihtanut G2 voitti kahdeksan kierrosta, CT-puolelle vaihtanut BIG vain yhden. Avauskartta meni täten G2:lle 16–8.

BIGin valitsema Dust2 alkoi G2:n vahvalla CT-puolella, kun joukkue voitti avauspuoliskon 11–4. Toisella puoliskolla meno jatkui yhtä vakuuttavana, kun ottelu päättyi G2:n 16–7 voittoon.

Dustissa nähtiin upea “yksi vastaan kaksi” -klutsi G2:n Nikola “NiKo” Kovačilta, jossa hän ampui kaksi BIGIn pelaajaa AWP-tarkkuuskiväärillä ilman tähtäintä A-pommipaikalla.

EG venytti kolmanteen karttaan

NIP ja Evil Geniuses päättivät ratkaista otteluparinsa putoajan Nukessa (Evil Geniuses), Overpassissa (NIP) ja Infernossa.

Avauskartta Nuke alkoi tasaisesti, kun CT-puolella aloittanut NIP johti avauspuoliskon jälkeen niukasti 8–7. Hieman yllättäenkin Evil Geniuses meni täysin jäihin omalla CT-puolellaan. Joukkue ei voittanut nimittäin ainuttakaan CT-kierrosta, NIP sen sijaan voitti kahdeksan terroristikierrosta peräkkäin.

Avauskartta päättyi täten NIPin selvään voittoon 16–7.

Overpassissa Evil Geniusesin CT-pelaaminen toimikin sitten huomattavasti paremmin, kun joukkue rökitti NIPin avauskierroksella tuloksella 13–2.

Tästä NIP ei onnistunut enää nousemaan, kun se kavensi tilanteeksi 13–7, mutta joutui sitten taipumaan tilanteeseen 16–7. Timothy “autimatic” Ta pelasi Overpassin 1.74 ratingilla ja oli ainoa pelaaja, joka otti yli 20 tappoa (26).

Ratkaiseva kartta, Inferno, alkoi NIPin voittaessa CT-puoliskona 9–6. Toisella puoliskolla kierroksia vaihdeltiin tasaisesti, mutta lopulta NIP voitti viimeisen kartan 16–11.

Jatkosta putosivat otteluiden myötä siis Complexity, BIG ja Evil Geniuses. Seuraavalle Knockout-kierrokselle etenivät OG, G2 ja NIP.

Perjantain aikataulu

Knockout-vaiheen toinen kierros

  • 14.00 FaZeOG
  • 17.30 Team LiquidNIP
  • 21.00 VitalityG2

Lähde: HLTV | Kuva: BLAST