SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jussi “Airax” Airaksinen: “LAN:eilla on niin helppoa”
  • Juuso
    Syngelmä

Jussi “Airax” Airaksinen: “LAN:eilla on niin helppoa”

julkaistu: 30.11.2023 19:54

Maailmanrankingin sijalta 127 löytyvä suomalaisjoukkue HAVU on yllättänyt kaikki parhaillaan käynnissä olevalla Elisa Masters Espoo 2023 -turnauksessa.

Joukkue kaatoi ensin avausottelussa ENCE:n ja sen jälkeen eteni ensimmäisenä joukkueena pudotuspeleihin lohkovoittajana, kun toisella kierroksella kaatui GamerLegion karttavoitoin 2–1.

Lue lisää: Jättiyllätys! HAVU nöyryytti ENCEn CS-huipputurnauksessa: “He ajattelivat meidän olevan ihan paskoja”

Lue lisää: HAVUJA! – Suomalaisjoukkue jo päivän toiseen yllätysvoittoon huipputurnauksessa!

HLTV haastatteli joukkueen kapteenia, Jussi “Airax” Airaksista Espoossa. Airaksisen mukaan Otto “ottoNd” Sihvon saaminen joukkueeseen on arvokas asia.

– Pudotuspelipaikka ja areenalla pelaaminen kotiyleisön edessä tuntuu todella, todella hyvältä. Ennen turnausta minulla oli hyvä fiilis, koska meillä on ottoNd, joka on kokenut pelaaja, Airaksinen sanoo.

GamerLegion oli lähellä comebackia Ancient-kartassa HAVU:a vastaan, mutta Airaksinen pystyi lukemaan vastustajajoukkuetta juuri oikein ratkaisevalla hetkellä. HAVU johti karttaa tässä vaiheessa kierrosvoitoin 11–10.

– Tiesin, että he eivät lopettaisi karttaa hyökkäämällä viimeisellä kierroksella B-pommipaikalle. Stackasimme kaksi erää peräkkäin A-pommipaikan ja voitimme ne. Tiesin, että näin tulee tapahtumaan, Airaksinen paljastaa.

Suomalaisjoukkueen tulokset verkkoturnauksissa ovat olleet ailahtelevia. LAN-ympäristössä pelaava HAVU on kuin uusi joukkue. Ongelmista ei ole tietoakaan.

– Kun pelaamme LAN:eilla, kaikki on todella helppoa. Kommunikoimme keskenämme pienimpiä yksityiskohtia myöten, Airaksinen kertoo.

Lähde: HLTV | Kuva: HAVU