SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jimi “Jimpphat” Salon CS:GO-joukkue uudistuu
  • Juuso
    Syngelmä

Jimi “Jimpphat” Salon CS:GO-joukkue uudistuu

julkaistu: 04.09.2022 18:00

JImi “Jimpphat” Salon edustama CS:GO-joukkue MOUZ NXT on moninkertainen akatemiamestari. Nyt joukkueeseen näyttää jäävän vain Jimpphat ja Hubert “szejn” Światły, kun Miłosz “⁠mhL⁠” Knasiak on ilmoittanut saaneensa organisaatiolta luvan etsiä uutta joukkuetta ja tekeekin parhaillaan niin.

– Haluan näyttää arvoni myös akatemiajoukkueiden ulkopuolella, mhL sanoo.

Lisåksi aiemmin MOUZ NXT:n tähtipelaaja, Dorian “xertioN” Berman, nostettiin pääjoukkueen kokoonpanoon. Tällä hetkellä MOUZin pääkokoonpanossa pelaa peräti kolme entistä akatemiapelaajaa ja heidän valmentajansa.

Lue lisää: MOUZ ylensi jo kolmannen akatemiapelaajansa pääkokoonpanoon

Muutokset MOUZissa eivät pääty tähän, penkitetyn AWP-pelaajan Frederik “acoR” Gyldstrandin sopimus organisaation kanssa päättyi elokuun lopussa. Hän sekä entinen MOUZ NXT -pelaaja, Kamil “siuhy” Szkaradek ovat pelanneet yhdessä GamerLegion-joukkueessa viime aikoina. GamerLegion eteni avoimista major-karsinnoista Euroopan suljettujen major-karsintojen A-lohkoon. Major-karsinnat pelataan 4.–9. lokakuuta. Sekä acoR että siuhy ovat jättäneet MOUZin taakseen.

MOUZ NXT:n tilanne avaa monenlaisia mahdollisuuksia. Todennäköisintä on, että kokoonpano uudistuu jäljellä olevien pelaajien ympärille, joka tarkoittaisi Jimpphatille uusia tiimikavereita.

Lähteet: mousesports, HLTV | Kuva: MOUZ